Lord-Munsterland Caravans

Contactgegevens Lord-Munsterland Caravans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lord-Munsterland Caravans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lord-Munsterland Caravans

Regio (region): Bertem (Leefdaal), België

Adres (address): Tervuursesteenweg 459,3061, België

Telefoon (phone): 02 767 21 44 02 767 21 44

Fax (fax): 02 767 21 44 02 767 21 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lord-Munsterland Caravans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lord-Munsterland Caravans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lord-Munsterland Caravans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lord-Munsterland Caravans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lord-Munsterland Caravans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lord-Munsterland Caravans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lord-Munsterland Caravans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lord-Munsterland Caravans
Products information Lord-Munsterland Caravans

BTW identificatienummer (tax): BE05755981445
Ondernemingsnummer: 7905731201
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lord-Munsterland Caravans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lord-Munsterland Caravans
(Get full report from official database of BE for Lord-Munsterland Caravans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lord-Munsterland Caravans
Addition kinds of activities for Lord-Munsterland Caravans

2067. Kauwgom | Chewing gum
016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
507499. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
782999. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec
10310205. Zinkiet mijnbouw | Zincite mining
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries

Werken bij Lord-Munsterland Caravans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lord-Munsterland Caravans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lord-Munsterland Caravans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lord-Munsterland Caravans. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Ervaren metser/bekister (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een heel ervaren metser/bekister  Werven over heel Vlaanderen 

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Lord-Munsterland Caravans in sociale netwerken
Look for responds of Lord-Munsterland Caravans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lord-Munsterland Caravans. Laat een reactie achter voor Lord-Munsterland Caravans. Lord-Munsterland Caravans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lord-Munsterland Caravans. Leave a respond for Lord-Munsterland Caravans. Lord-Munsterland Caravans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lord-Munsterland Caravans op de google maps. Adres en contacten Lord-Munsterland Caravans
Location of Lord-Munsterland Caravans on the google maps. Address and contacts of Lord-Munsterland Caravans

Andere gerelateerde bedrijven als come Lord-Munsterland Caravans Lord-Munsterland Caravans: Penninckx J | ACTION SHOP TELECOM | Baldewijns BVBA | Centrecible | John A. Miles

Other related companies as Lord-Munsterland Caravans: Penninckx J | ACTION SHOP TELECOM | Baldewijns BVBA | Centrecible | John A. Miles

Lord-Munsterland Caravans is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bertem (Leefdaal), België. De volledige naam van het bedrijf is Lord-Munsterland Caravans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05755981445. Het bedrijf Lord-Munsterland Caravans bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 459,3061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lord-Munsterland Caravans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lord-Munsterland Caravans is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lord-Munsterland Caravans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lord-Munsterland Caravans, openstaande posities, locatie van Lord-Munsterland Caravans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lord-Munsterland Caravans is a company, that was registered 2010 in Bertem (Leefdaal) region, Belgium. Full name of company is Lord-Munsterland Caravans, company assigned to the tax number BE05755981445. The company Lord-Munsterland Caravans is located at the address: Tervuursesteenweg 459,3061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lord-Munsterland Caravans were not found.
The main activity of Lord-Munsterland Caravans is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lord-Munsterland Caravans is not available. You also can look at reviews of Lord-Munsterland Caravans, open positions, location of Lord-Munsterland Caravans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lord-Munsterland Caravans, Bertem (Leefdaal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lord-Munsterland Caravans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lord-Munsterland Caravans, Bertem (Leefdaal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lord-Munsterland Caravans, employees, financial statistics.