CAMPING ZORRO BVBA

Contactgegevens CAMPING ZORRO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING ZORRO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING ZORRO BVBA

Regio (region): Kampenhout, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 122,1910, België

Telefoon (phone): 016 65 00 48 016 65 00 48

Fax (fax): 016 65 02 38 016 65 02 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING ZORRO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING ZORRO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING ZORRO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING ZORRO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING ZORRO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING ZORRO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING ZORRO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING ZORRO BVBA
Products information CAMPING ZORRO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02247222900
Ondernemingsnummer: 3607055664
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CAMPING ZORRO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING ZORRO BVBA
(Get full report from official database of BE for CAMPING ZORRO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING ZORRO BVBA
Addition kinds of activities for CAMPING ZORRO BVBA

251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
52710000. Stacaravans | Mobile home dealers
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij CAMPING ZORRO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING ZORRO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING ZORRO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING ZORRO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

Zoek naar antwoorden van CAMPING ZORRO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING ZORRO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING ZORRO BVBA. Laat een reactie achter voor CAMPING ZORRO BVBA. CAMPING ZORRO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING ZORRO BVBA. Leave a respond for CAMPING ZORRO BVBA. CAMPING ZORRO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING ZORRO BVBA op de google maps. Adres en contacten CAMPING ZORRO BVBA
Location of CAMPING ZORRO BVBA on the google maps. Address and contacts of CAMPING ZORRO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING ZORRO BVBA CAMPING ZORRO BVBA: MTW-Service | Bondroit Assurances SPRL | Simon Tite, | Sofie Werkers | TALLIC cvba

Other related companies as CAMPING ZORRO BVBA: MTW-Service | Bondroit Assurances SPRL | Simon Tite, | Sofie Werkers | TALLIC cvba

CAMPING ZORRO BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Kampenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING ZORRO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247222900. Het bedrijf CAMPING ZORRO BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 122,1910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CAMPING ZORRO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMPING ZORRO BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING ZORRO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING ZORRO BVBA, openstaande posities, locatie van CAMPING ZORRO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CAMPING ZORRO BVBA is a company, that was registered 1992 in Kampenhout region, Belgium. Full name of company is CAMPING ZORRO BVBA, company assigned to the tax number BE02247222900. The company CAMPING ZORRO BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 122,1910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CAMPING ZORRO BVBA were not found.
The main activity of CAMPING ZORRO BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING ZORRO BVBA is not available. You also can look at reviews of CAMPING ZORRO BVBA, open positions, location of CAMPING ZORRO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING ZORRO BVBA, Kampenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING ZORRO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING ZORRO BVBA, Kampenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING ZORRO BVBA, employees, financial statistics.