BRUSSELS CARAVANING SPRL

Contactgegevens BRUSSELS CARAVANING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS CARAVANING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS CARAVANING SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België

Adres (address): Eilandenhoutstraat 14-16,1082, België

Telefoon (phone): 02 465 91 38 02 465 91 38

Fax (fax): 02 468 12 45 02 468 12 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS CARAVANING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS CARAVANING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS CARAVANING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS CARAVANING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS CARAVANING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS CARAVANING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS CARAVANING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS CARAVANING SPRL
Products information BRUSSELS CARAVANING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07451995849
Ondernemingsnummer: 7429748535
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BRUSSELS CARAVANING SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS CARAVANING SPRL
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS CARAVANING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS CARAVANING SPRL
Addition kinds of activities for BRUSSELS CARAVANING SPRL

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
25190000. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
26210905. Gebouw papier, isolatie | Building paper, insulation
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
59410303. Tennisartikelen en apparatuur | Tennis goods and equipment

Werken bij BRUSSELS CARAVANING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS CARAVANING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS CARAVANING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS CARAVANING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS CARAVANING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS CARAVANING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS CARAVANING SPRL. Laat een reactie achter voor BRUSSELS CARAVANING SPRL. BRUSSELS CARAVANING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS CARAVANING SPRL. Leave a respond for BRUSSELS CARAVANING SPRL. BRUSSELS CARAVANING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS CARAVANING SPRL op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS CARAVANING SPRL
Location of BRUSSELS CARAVANING SPRL on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS CARAVANING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS CARAVANING SPRL BRUSSELS CARAVANING SPRL: A & E BVBA | MICHAUX SECONDE BRASSERIE | JD Diamonds BVBA | Optimal Design | Lozie, Pieter

Other related companies as BRUSSELS CARAVANING SPRL: A & E BVBA | MICHAUX SECONDE BRASSERIE | JD Diamonds BVBA | Optimal Design | Lozie, Pieter

BRUSSELS CARAVANING SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS CARAVANING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07451995849. Het bedrijf BRUSSELS CARAVANING SPRL bevindt zich op het adres: Eilandenhoutstraat 14-16,1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BRUSSELS CARAVANING SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSELS CARAVANING SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS CARAVANING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS CARAVANING SPRL, openstaande posities, locatie van BRUSSELS CARAVANING SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUSSELS CARAVANING SPRL is a company, that was registered 1994 in Brussel (Sint-Agatha-Berchem) region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS CARAVANING SPRL, company assigned to the tax number BE07451995849. The company BRUSSELS CARAVANING SPRL is located at the address: Eilandenhoutstraat 14-16,1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BRUSSELS CARAVANING SPRL were not found.
The main activity of BRUSSELS CARAVANING SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS CARAVANING SPRL is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS CARAVANING SPRL, open positions, location of BRUSSELS CARAVANING SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS CARAVANING SPRL, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS CARAVANING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS CARAVANING SPRL, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS CARAVANING SPRL, employees, financial statistics.