AJD-HOBBY SA

Contactgegevens AJD-HOBBY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJD-HOBBY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJD-HOBBY SA

Regio (region): Neupré (Rotheux-Rimière), België

Adres (address): Route du Condroz 205-207,4120, België

Telefoon (phone): 04 371 32 37 04 371 32 37

Fax (fax): 04 371 20 46 04 371 20 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJD-HOBBY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJD-HOBBY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJD-HOBBY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJD-HOBBY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJD-HOBBY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJD-HOBBY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJD-HOBBY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJD-HOBBY SA
Products information AJD-HOBBY SA

BTW identificatienummer (tax): BE05656280517
Ondernemingsnummer: 2828125000
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AJD-HOBBY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJD-HOBBY SA
(Get full report from official database of BE for AJD-HOBBY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJD-HOBBY SA
Addition kinds of activities for AJD-HOBBY SA

259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
335604. Nikkel | Nickel
449199. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
16290104. Dock constructie | Dock construction
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
28340102. Hormoonpreparaten | Hormone preparations
35470208. Staafmolens (machines voor de walsbouw) | Rod mills (rolling mill equipment)
72510101. Bootblock salon | Bootblock parlor

Werken bij AJD-HOBBY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJD-HOBBY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJD-HOBBY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJD-HOBBY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van AJD-HOBBY SA in sociale netwerken
Look for responds of AJD-HOBBY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJD-HOBBY SA. Laat een reactie achter voor AJD-HOBBY SA. AJD-HOBBY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJD-HOBBY SA. Leave a respond for AJD-HOBBY SA. AJD-HOBBY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJD-HOBBY SA op de google maps. Adres en contacten AJD-HOBBY SA
Location of AJD-HOBBY SA on the google maps. Address and contacts of AJD-HOBBY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AJD-HOBBY SA AJD-HOBBY SA: Cogeco SPRL | DE SMET E/GANDAGAS | COBELVER SA | MAPACAL SA | Andre Rouyer

Other related companies as AJD-HOBBY SA: Cogeco SPRL | DE SMET E/GANDAGAS | COBELVER SA | MAPACAL SA | Andre Rouyer

AJD-HOBBY SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Neupré (Rotheux-Rimière), België. De volledige naam van het bedrijf is AJD-HOBBY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656280517. Het bedrijf AJD-HOBBY SA bevindt zich op het adres: Route du Condroz 205-207,4120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AJD-HOBBY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJD-HOBBY SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJD-HOBBY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJD-HOBBY SA, openstaande posities, locatie van AJD-HOBBY SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJD-HOBBY SA is a company, that was registered 2001 in Neupré (Rotheux-Rimière) region, Belgium. Full name of company is AJD-HOBBY SA, company assigned to the tax number BE05656280517. The company AJD-HOBBY SA is located at the address: Route du Condroz 205-207,4120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AJD-HOBBY SA were not found.
The main activity of AJD-HOBBY SA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AJD-HOBBY SA is not available. You also can look at reviews of AJD-HOBBY SA, open positions, location of AJD-HOBBY SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJD-HOBBY SA, Neupré (Rotheux-Rimière): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJD-HOBBY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJD-HOBBY SA, Neupré (Rotheux-Rimière): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJD-HOBBY SA, employees, financial statistics.