Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA
Private companiesTransportation Equipment • Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA

Contactgegevens Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Grote Markt 50,2000, België

Telefoon (phone): 03 227 35 85 03 227 35 85

Fax (fax): 03 231 89 19 03 231 89 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA
Products information Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06550292968
Ondernemingsnummer: 2912445068
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 764,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA
(Get full report from official database of BE for Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA
Addition kinds of activities for Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA

345201. Pins | Pins
636100. Titel verzekering | Title insurance
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
80210000. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
95120000. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation

Werken bij Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Laat een reactie achter voor Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Leave a respond for Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA. Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA op de google maps. Adres en contacten Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA
Location of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA on the google maps. Address and contacts of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA: NEW STUDIO SIMILLION SPRL | Tam Tam | Den en Heuvel bis | European Link View S.P.R.L. | Ass. Generali Gaemo

Other related companies as Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA: NEW STUDIO SIMILLION SPRL | Tam Tam | Den en Heuvel bis | European Link View S.P.R.L. | Ass. Generali Gaemo

Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06550292968. Het bedrijf Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA bevindt zich op het adres: Grote Markt 50,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 764,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, openstaande posities, locatie van Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA is a company, that was registered 1987 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, company assigned to the tax number BE06550292968. The company Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA is located at the address: Grote Markt 50,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 764,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA were not found.
The main activity of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA is not available. You also can look at reviews of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, open positions, location of Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kid's Rythm & Blues Danskaffee BVBA, employees, financial statistics.