FUGA LOUNGE

Contactgegevens FUGA LOUNGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUGA LOUNGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUGA LOUNGE

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Nassaustraat 15,2000, België

Telefoon (phone): 03 231 31 58 03 231 31 58

Fax (fax): 03 231 39 34 03 231 39 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUGA LOUNGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUGA LOUNGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUGA LOUNGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUGA LOUNGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUGA LOUNGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUGA LOUNGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUGA LOUNGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUGA LOUNGE
Products information FUGA LOUNGE

BTW identificatienummer (tax): BE04468658447
Ondernemingsnummer: 3534545898
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FUGA LOUNGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUGA LOUNGE
(Get full report from official database of BE for FUGA LOUNGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUGA LOUNGE
Addition kinds of activities for FUGA LOUNGE

353399. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
02599906. Squab boerderij | Squab farm
07230308. Groentesorteringsdiensten | Vegetable sorting services
17510102. Afwerking en afwerking van timmerwerk | Finish and trim carpentry
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
32970201. Cement vuurvaste materialen, nonclay | Cement refractories, nonclay
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies

Werken bij FUGA LOUNGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUGA LOUNGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUGA LOUNGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUGA LOUNGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van FUGA LOUNGE in sociale netwerken
Look for responds of FUGA LOUNGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUGA LOUNGE. Laat een reactie achter voor FUGA LOUNGE. FUGA LOUNGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUGA LOUNGE. Leave a respond for FUGA LOUNGE. FUGA LOUNGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUGA LOUNGE op de google maps. Adres en contacten FUGA LOUNGE
Location of FUGA LOUNGE on the google maps. Address and contacts of FUGA LOUNGE

Andere gerelateerde bedrijven als come FUGA LOUNGE FUGA LOUNGE: Denys N | Bauwens Jim | Jaegerson NV | LANDSBOND DER CHRIST MUTUALIT | MAK & Coeurderoi N.V.

Other related companies as FUGA LOUNGE: Denys N | Bauwens Jim | Jaegerson NV | LANDSBOND DER CHRIST MUTUALIT | MAK & Coeurderoi N.V.

FUGA LOUNGE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FUGA LOUNGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04468658447. Het bedrijf FUGA LOUNGE bevindt zich op het adres: Nassaustraat 15,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FUGA LOUNGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUGA LOUNGE is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUGA LOUNGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUGA LOUNGE, openstaande posities, locatie van FUGA LOUNGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FUGA LOUNGE is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FUGA LOUNGE, company assigned to the tax number BE04468658447. The company FUGA LOUNGE is located at the address: Nassaustraat 15,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FUGA LOUNGE were not found.
The main activity of FUGA LOUNGE is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FUGA LOUNGE is not available. You also can look at reviews of FUGA LOUNGE, open positions, location of FUGA LOUNGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUGA LOUNGE, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUGA LOUNGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUGA LOUNGE, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUGA LOUNGE, employees, financial statistics.