HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

Contactgegevens HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Industrieweg 7,2320, België

Telefoon (phone): 03 314 47 55 03 314 47 55

Fax (fax): 03 314 80 65 03 314 80 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
Products information HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09293304443
Ondernemingsnummer: 5526916503
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
(Get full report from official database of BE for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
Addition kinds of activities for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
20450000. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
24991007. Tandenstokers, hout | Toothpicks, wood
28210205. Nylonharsen | Nylon resins

Werken bij HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

Zoek naar antwoorden van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Laat een reactie achter voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Leave a respond for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA op de google maps. Adres en contacten HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
Location of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA on the google maps. Address and contacts of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: Desmidt Electronics NV | Containerdienst Jos De Smul | tictacbook SA | Topform | Royaux BVBA

Other related companies as HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: Desmidt Electronics NV | Containerdienst Jos De Smul | tictacbook SA | Topform | Royaux BVBA

HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09293304443. Het bedrijf HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 7,2320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, openstaande posities, locatie van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is a company, that was registered 2016 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, company assigned to the tax number BE09293304443. The company HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is located at the address: Industrieweg 7,2320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 890,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA were not found.
The main activity of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is not available. You also can look at reviews of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, open positions, location of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, employees, financial statistics.