Alpha Marine

Contactgegevens Alpha Marine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha Marine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha Marine

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Metsysstraat 91,1030, België

Telefoon (phone): 02 216 16 27 02 216 16 27

Fax (fax): 02 216 43 31 02 216 43 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha Marine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha Marine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha Marine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha Marine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha Marine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha Marine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha Marine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha Marine
Products information Alpha Marine

BTW identificatienummer (tax): BE09503692626
Ondernemingsnummer: 2729248046
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Alpha Marine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha Marine
(Get full report from official database of BE for Alpha Marine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha Marine
Addition kinds of activities for Alpha Marine

233501. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
874804. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services
26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
28139907. Stikstof | Nitrogen
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
91110402. Uitvoerende kantoren, staatsregering | Executive offices, state government

Werken bij Alpha Marine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha Marine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha Marine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha Marine. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Alpha Marine in sociale netwerken
Look for responds of Alpha Marine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha Marine. Laat een reactie achter voor Alpha Marine. Alpha Marine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha Marine. Leave a respond for Alpha Marine. Alpha Marine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha Marine op de google maps. Adres en contacten Alpha Marine
Location of Alpha Marine on the google maps. Address and contacts of Alpha Marine

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha Marine Alpha Marine: Electro-Sys | Compal | Martin Ladderfabriek NV | Netto-Clean BVBA | CLAEYS, DIETER

Other related companies as Alpha Marine: Electro-Sys | Compal | Martin Ladderfabriek NV | Netto-Clean BVBA | CLAEYS, DIETER

Alpha Marine is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha Marine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09503692626. Het bedrijf Alpha Marine bevindt zich op het adres: Metsysstraat 91,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Alpha Marine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpha Marine is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha Marine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha Marine, openstaande posities, locatie van Alpha Marine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha Marine is a company, that was registered 2017 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Alpha Marine, company assigned to the tax number BE09503692626. The company Alpha Marine is located at the address: Metsysstraat 91,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Alpha Marine were not found.
The main activity of Alpha Marine is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha Marine is not available. You also can look at reviews of Alpha Marine, open positions, location of Alpha Marine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha Marine, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha Marine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha Marine, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha Marine, employees, financial statistics.