Vlam Industriële Technieken NV

Contactgegevens Vlam Industriële Technieken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlam Industriële Technieken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlam Industriële Technieken NV

Regio (region): Beernem, België

Adres (address): Hoornstraat 22,8730, België

Telefoon (phone): 050 79 92 92 050 79 92 92

Fax (fax): 050 79 00 53 050 79 00 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlam Industriële Technieken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlam Industriële Technieken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlam Industriële Technieken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlam Industriële Technieken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlam Industriële Technieken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlam Industriële Technieken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlam Industriële Technieken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlam Industriële Technieken NV
Products information Vlam Industriële Technieken NV

BTW identificatienummer (tax): BE07179534912
Ondernemingsnummer: 4661193847
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vlam Industriële Technieken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlam Industriële Technieken NV
(Get full report from official database of BE for Vlam Industriële Technieken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlam Industriële Technieken NV
Addition kinds of activities for Vlam Industriële Technieken NV

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop
94319900. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec

Werken bij Vlam Industriële Technieken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlam Industriële Technieken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlam Industriële Technieken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlam Industriële Technieken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Vlam Industriële Technieken NV in sociale netwerken
Look for responds of Vlam Industriële Technieken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlam Industriële Technieken NV. Laat een reactie achter voor Vlam Industriële Technieken NV. Vlam Industriële Technieken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlam Industriële Technieken NV. Leave a respond for Vlam Industriële Technieken NV. Vlam Industriële Technieken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlam Industriële Technieken NV op de google maps. Adres en contacten Vlam Industriële Technieken NV
Location of Vlam Industriële Technieken NV on the google maps. Address and contacts of Vlam Industriële Technieken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlam Industriële Technieken NV Vlam Industriële Technieken NV: PMC ISOLATION | Avis | Transport Michiels | BPA N.V. | Famille Wajdenbaum Laurent

Other related companies as Vlam Industriële Technieken NV: PMC ISOLATION | Avis | Transport Michiels | BPA N.V. | Famille Wajdenbaum Laurent

Vlam Industriële Technieken NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Beernem, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlam Industriële Technieken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07179534912. Het bedrijf Vlam Industriële Technieken NV bevindt zich op het adres: Hoornstraat 22,8730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vlam Industriële Technieken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlam Industriële Technieken NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlam Industriële Technieken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlam Industriële Technieken NV, openstaande posities, locatie van Vlam Industriële Technieken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlam Industriële Technieken NV is a company, that was registered 1992 in Beernem region, Belgium. Full name of company is Vlam Industriële Technieken NV, company assigned to the tax number BE07179534912. The company Vlam Industriële Technieken NV is located at the address: Hoornstraat 22,8730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vlam Industriële Technieken NV were not found.
The main activity of Vlam Industriële Technieken NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlam Industriële Technieken NV is not available. You also can look at reviews of Vlam Industriële Technieken NV, open positions, location of Vlam Industriële Technieken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlam Industriële Technieken NV, Beernem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlam Industriële Technieken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlam Industriële Technieken NV, Beernem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlam Industriële Technieken NV, employees, financial statistics.