LEPAGE ENTREPRISE SA

Contactgegevens LEPAGE ENTREPRISE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEPAGE ENTREPRISE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEPAGE ENTREPRISE SA

Regio (region): Charleroi (Jumet), België

Adres (address): Rue de l'Aurore 2A,6040, België

Telefoon (phone): 071 28 57 00 071 28 57 00

Fax (fax): 071 28 57 01 071 28 57 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEPAGE ENTREPRISE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEPAGE ENTREPRISE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEPAGE ENTREPRISE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEPAGE ENTREPRISE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEPAGE ENTREPRISE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEPAGE ENTREPRISE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEPAGE ENTREPRISE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEPAGE ENTREPRISE SA
Products information LEPAGE ENTREPRISE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08009552001
Ondernemingsnummer: 9321044921
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LEPAGE ENTREPRISE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEPAGE ENTREPRISE SA
(Get full report from official database of BE for LEPAGE ENTREPRISE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEPAGE ENTREPRISE SA
Addition kinds of activities for LEPAGE ENTREPRISE SA

14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
34960111. Screening, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Screening, woven wire: made from purchased wire
37320203. Dories, gebouw en reparatie | Dories, building and repairing
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding

Werken bij LEPAGE ENTREPRISE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEPAGE ENTREPRISE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEPAGE ENTREPRISE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEPAGE ENTREPRISE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van LEPAGE ENTREPRISE SA in sociale netwerken
Look for responds of LEPAGE ENTREPRISE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEPAGE ENTREPRISE SA. Laat een reactie achter voor LEPAGE ENTREPRISE SA. LEPAGE ENTREPRISE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEPAGE ENTREPRISE SA. Leave a respond for LEPAGE ENTREPRISE SA. LEPAGE ENTREPRISE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEPAGE ENTREPRISE SA op de google maps. Adres en contacten LEPAGE ENTREPRISE SA
Location of LEPAGE ENTREPRISE SA on the google maps. Address and contacts of LEPAGE ENTREPRISE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LEPAGE ENTREPRISE SA LEPAGE ENTREPRISE SA: JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV | Mundomatto | Middenschool Willebroek | Beeldspraak BVBA | Lindas Travel Shop,

Other related companies as LEPAGE ENTREPRISE SA: JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV | Mundomatto | Middenschool Willebroek | Beeldspraak BVBA | Lindas Travel Shop,

LEPAGE ENTREPRISE SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Charleroi (Jumet), België. De volledige naam van het bedrijf is LEPAGE ENTREPRISE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009552001. Het bedrijf LEPAGE ENTREPRISE SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Aurore 2A,6040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LEPAGE ENTREPRISE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEPAGE ENTREPRISE SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEPAGE ENTREPRISE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEPAGE ENTREPRISE SA, openstaande posities, locatie van LEPAGE ENTREPRISE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEPAGE ENTREPRISE SA is a company, that was registered 2013 in Charleroi (Jumet) region, Belgium. Full name of company is LEPAGE ENTREPRISE SA, company assigned to the tax number BE08009552001. The company LEPAGE ENTREPRISE SA is located at the address: Rue de l'Aurore 2A,6040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LEPAGE ENTREPRISE SA were not found.
The main activity of LEPAGE ENTREPRISE SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEPAGE ENTREPRISE SA is not available. You also can look at reviews of LEPAGE ENTREPRISE SA, open positions, location of LEPAGE ENTREPRISE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEPAGE ENTREPRISE SA, Charleroi (Jumet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEPAGE ENTREPRISE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEPAGE ENTREPRISE SA, Charleroi (Jumet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEPAGE ENTREPRISE SA, employees, financial statistics.