LE RYCKE GLENN

Contactgegevens LE RYCKE GLENN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE RYCKE GLENN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE RYCKE GLENN

Regio (region): Nevele (Poesele), België

Adres (address): Oude Kerkstraat 6,9850, België

Telefoon (phone): 09 222 41 46; 0475 91 69 65 09 222 41 46; 0475 91 69 65

Fax (fax): 09 222 41 44 09 222 41 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE RYCKE GLENN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE RYCKE GLENN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE RYCKE GLENN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE RYCKE GLENN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE RYCKE GLENN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE RYCKE GLENN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE RYCKE GLENN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE RYCKE GLENN
Products information LE RYCKE GLENN

BTW identificatienummer (tax): BE07341857910
Ondernemingsnummer: 3407379150
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LE RYCKE GLENN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE RYCKE GLENN
(Get full report from official database of BE for LE RYCKE GLENN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE RYCKE GLENN
Addition kinds of activities for LE RYCKE GLENN

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
28920222. Goed schietende torpedo's (explosief) | Well shooting torpedoes (explosive)
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij LE RYCKE GLENN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE RYCKE GLENN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE RYCKE GLENN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE RYCKE GLENN. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van LE RYCKE GLENN in sociale netwerken
Look for responds of LE RYCKE GLENN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE RYCKE GLENN. Laat een reactie achter voor LE RYCKE GLENN. LE RYCKE GLENN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE RYCKE GLENN. Leave a respond for LE RYCKE GLENN. LE RYCKE GLENN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE RYCKE GLENN op de google maps. Adres en contacten LE RYCKE GLENN
Location of LE RYCKE GLENN on the google maps. Address and contacts of LE RYCKE GLENN

Andere gerelateerde bedrijven als come LE RYCKE GLENN LE RYCKE GLENN: VAN DAMME PIERRE | CHALCEDONE | Sun Incentives | Frigo Services-Egelec SPRL | WIN S.A

Other related companies as LE RYCKE GLENN: VAN DAMME PIERRE | CHALCEDONE | Sun Incentives | Frigo Services-Egelec SPRL | WIN S.A

LE RYCKE GLENN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Nevele (Poesele), België. De volledige naam van het bedrijf is LE RYCKE GLENN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07341857910. Het bedrijf LE RYCKE GLENN bevindt zich op het adres: Oude Kerkstraat 6,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LE RYCKE GLENN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE RYCKE GLENN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE RYCKE GLENN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE RYCKE GLENN, openstaande posities, locatie van LE RYCKE GLENN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LE RYCKE GLENN is a company, that was registered 2002 in Nevele (Poesele) region, Belgium. Full name of company is LE RYCKE GLENN, company assigned to the tax number BE07341857910. The company LE RYCKE GLENN is located at the address: Oude Kerkstraat 6,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LE RYCKE GLENN were not found.
The main activity of LE RYCKE GLENN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE RYCKE GLENN is not available. You also can look at reviews of LE RYCKE GLENN, open positions, location of LE RYCKE GLENN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE RYCKE GLENN, Nevele (Poesele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE RYCKE GLENN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE RYCKE GLENN, Nevele (Poesele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE RYCKE GLENN, employees, financial statistics.