DUVEL MOORTGAT

Contactgegevens DUVEL MOORTGAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUVEL MOORTGAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUVEL MOORTGAT

Regio (region): Puurs (Breendonk), België

Adres (address): Breendonk-Dorp 58,2870, België

Telefoon (phone): 03 860 94 00; 03 860 94 01; 03 860 94 28; 03 886 71 21 03 860 94 00; 03 860 94 01; 03 860 94 28; 03 886 71 21

Fax (fax): 03 866 38 92; 03 886 46 22; 03 860 94 29 03 866 38 92; 03 886 46 22; 03 860 94 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUVEL MOORTGAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUVEL MOORTGAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUVEL MOORTGAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUVEL MOORTGAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUVEL MOORTGAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUVEL MOORTGAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUVEL MOORTGAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUVEL MOORTGAT
Products information DUVEL MOORTGAT

BTW identificatienummer (tax): BE07555541992
Ondernemingsnummer: 1223846435
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DUVEL MOORTGAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUVEL MOORTGAT
(Get full report from official database of BE for DUVEL MOORTGAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUVEL MOORTGAT
Addition kinds of activities for DUVEL MOORTGAT

384599. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec

Werken bij DUVEL MOORTGAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUVEL MOORTGAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUVEL MOORTGAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUVEL MOORTGAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van DUVEL MOORTGAT in sociale netwerken
Look for responds of DUVEL MOORTGAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUVEL MOORTGAT. Laat een reactie achter voor DUVEL MOORTGAT. DUVEL MOORTGAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUVEL MOORTGAT. Leave a respond for DUVEL MOORTGAT. DUVEL MOORTGAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUVEL MOORTGAT op de google maps. Adres en contacten DUVEL MOORTGAT
Location of DUVEL MOORTGAT on the google maps. Address and contacts of DUVEL MOORTGAT

Andere gerelateerde bedrijven als come DUVEL MOORTGAT DUVEL MOORTGAT: Seeonee SPRL | Ecole Secondaire Enseignement Spécial | CITADELPARK GENT | De Bruyne nv | SIMCON

Other related companies as DUVEL MOORTGAT: Seeonee SPRL | Ecole Secondaire Enseignement Spécial | CITADELPARK GENT | De Bruyne nv | SIMCON

DUVEL MOORTGAT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Puurs (Breendonk), België. De volledige naam van het bedrijf is DUVEL MOORTGAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07555541992. Het bedrijf DUVEL MOORTGAT bevindt zich op het adres: Breendonk-Dorp 58,2870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DUVEL MOORTGAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUVEL MOORTGAT is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUVEL MOORTGAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUVEL MOORTGAT, openstaande posities, locatie van DUVEL MOORTGAT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DUVEL MOORTGAT is a company, that was registered 1997 in Puurs (Breendonk) region, Belgium. Full name of company is DUVEL MOORTGAT, company assigned to the tax number BE07555541992. The company DUVEL MOORTGAT is located at the address: Breendonk-Dorp 58,2870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 207,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DUVEL MOORTGAT were not found.
The main activity of DUVEL MOORTGAT is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DUVEL MOORTGAT is not available. You also can look at reviews of DUVEL MOORTGAT, open positions, location of DUVEL MOORTGAT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUVEL MOORTGAT, Puurs (Breendonk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUVEL MOORTGAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUVEL MOORTGAT, Puurs (Breendonk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUVEL MOORTGAT, employees, financial statistics.