Brasserie La Binchoise SPRL

Contactgegevens Brasserie La Binchoise SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasserie La Binchoise SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasserie La Binchoise SPRL

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Faubourg Saint-Paul 38,7130, België

Telefoon (phone): 064 33 61 86 064 33 61 86

Fax (fax): 064 33 61 86 064 33 61 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasserie La Binchoise SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasserie La Binchoise SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasserie La Binchoise SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasserie La Binchoise SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasserie La Binchoise SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasserie La Binchoise SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasserie La Binchoise SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasserie La Binchoise SPRL
Products information Brasserie La Binchoise SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03594421386
Ondernemingsnummer: 7135040283
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Brasserie La Binchoise SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasserie La Binchoise SPRL
(Get full report from official database of BE for Brasserie La Binchoise SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasserie La Binchoise SPRL
Addition kinds of activities for Brasserie La Binchoise SPRL

229999. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
594400. Sieradenwinkels | Jewelry stores
913100. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
20130208. Varkensvlees, uitgehakt: Uit gekocht vlees | Pork, cured: from purchased meat
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment

Werken bij Brasserie La Binchoise SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasserie La Binchoise SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasserie La Binchoise SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasserie La Binchoise SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Brasserie La Binchoise SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Brasserie La Binchoise SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasserie La Binchoise SPRL. Laat een reactie achter voor Brasserie La Binchoise SPRL. Brasserie La Binchoise SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasserie La Binchoise SPRL. Leave a respond for Brasserie La Binchoise SPRL. Brasserie La Binchoise SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasserie La Binchoise SPRL op de google maps. Adres en contacten Brasserie La Binchoise SPRL
Location of Brasserie La Binchoise SPRL on the google maps. Address and contacts of Brasserie La Binchoise SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasserie La Binchoise SPRL Brasserie La Binchoise SPRL: Kempische Metaalwerken NV | LA FERME DE L'ABBAYE | Ludique BVBA | Mobelec bvba | UNIBRA S.A.

Other related companies as Brasserie La Binchoise SPRL: Kempische Metaalwerken NV | LA FERME DE L'ABBAYE | Ludique BVBA | Mobelec bvba | UNIBRA S.A.

Brasserie La Binchoise SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasserie La Binchoise SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03594421386. Het bedrijf Brasserie La Binchoise SPRL bevindt zich op het adres: Faubourg Saint-Paul 38,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 359,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Brasserie La Binchoise SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brasserie La Binchoise SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasserie La Binchoise SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasserie La Binchoise SPRL, openstaande posities, locatie van Brasserie La Binchoise SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brasserie La Binchoise SPRL is a company, that was registered 1995 in Binche region, Belgium. Full name of company is Brasserie La Binchoise SPRL, company assigned to the tax number BE03594421386. The company Brasserie La Binchoise SPRL is located at the address: Faubourg Saint-Paul 38,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 359,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Brasserie La Binchoise SPRL were not found.
The main activity of Brasserie La Binchoise SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasserie La Binchoise SPRL is not available. You also can look at reviews of Brasserie La Binchoise SPRL, open positions, location of Brasserie La Binchoise SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasserie La Binchoise SPRL, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasserie La Binchoise SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasserie La Binchoise SPRL, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasserie La Binchoise SPRL, employees, financial statistics.