BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN
Private companiesInsurance Carriers • BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN

Contactgegevens BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN

Regio (region): Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt), België

Adres (address): Grand-Rue 37,6440, België

Telefoon (phone): 0472 52 00 65; 071 63 35 55 0472 52 00 65; 071 63 35 55

Fax (fax): 071 63 35 55 071 63 35 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN
Products information BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN

BTW identificatienummer (tax): BE09945343017
Ondernemingsnummer: 4023437500
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN
Addition kinds of activities for BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN

227303. Kunst pleinen | Art squares
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
32910601. Doek, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Cloth, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
51430103. Melk depot | Milk depot

Werken bij BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. Laat een reactie achter voor BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. Leave a respond for BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN. BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN
Location of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN: G.I.M.I. SA | Aannemingen Attic (Plancke) BVBA | Curtains SPRL | LORNOY, PHILIPPE | NUNFT

Other related companies as BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN: G.I.M.I. SA | Aannemingen Attic (Plancke) BVBA | Curtains SPRL | LORNOY, PHILIPPE | NUNFT

BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt), België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09945343017. Het bedrijf BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN bevindt zich op het adres: Grand-Rue 37,6440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, openstaande posities, locatie van BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN is a company, that was registered 2018 in Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt) region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, company assigned to the tax number BE09945343017. The company BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN is located at the address: Grand-Rue 37,6440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN were not found.
The main activity of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, open positions, location of BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE D'ORVAL-PHILIPPE JORDAN, employees, financial statistics.