A.A. Jooken

Contactgegevens A.A. Jooken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. Jooken: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. Jooken

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Kapelsesteenweg 527,2180, België

Telefoon (phone): 03 664 29 46 03 664 29 46

Fax (fax): 03 605 97 63 03 605 97 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. Jooken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. Jooken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. Jooken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. Jooken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. Jooken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. Jooken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. Jooken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. Jooken
Products information A.A. Jooken

BTW identificatienummer (tax): BE01401275634
Ondernemingsnummer: 1978881835
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.A. Jooken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. Jooken
(Get full report from official database of BE for A.A. Jooken)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. Jooken
Addition kinds of activities for A.A. Jooken

573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
28650204. cyclohexaan | Cyclohexane
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
67990101. Commodity contract pool operators | Commodity contract pool operators
89990502. Weersvoorspelling | Weather forecasting

Werken bij A.A. Jooken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. Jooken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. Jooken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. Jooken. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

 • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

 • Metser (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

 • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

  Regio: ENGELMANSHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Internship Global communications (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Leercontract

  As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

 • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Flexijob

  Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van A.A. Jooken in sociale netwerken
Look for responds of A.A. Jooken in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. Jooken. Laat een reactie achter voor A.A. Jooken. A.A. Jooken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. Jooken. Leave a respond for A.A. Jooken. A.A. Jooken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. Jooken op de google maps. Adres en contacten A.A. Jooken
Location of A.A. Jooken on the google maps. Address and contacts of A.A. Jooken

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. Jooken A.A. Jooken: RYFFRANCK AUTOCENTER | COJOINT SA | Pen BVBA | En Famille | Gravura B.V.B.A.

Other related companies as A.A. Jooken: RYFFRANCK AUTOCENTER | COJOINT SA | Pen BVBA | En Famille | Gravura B.V.B.A.

A.A. Jooken is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. Jooken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01401275634. Het bedrijf A.A. Jooken bevindt zich op het adres: Kapelsesteenweg 527,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.A. Jooken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. Jooken is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. Jooken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. Jooken, openstaande posities, locatie van A.A. Jooken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. Jooken is a company, that was registered 1997 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is A.A. Jooken, company assigned to the tax number BE01401275634. The company A.A. Jooken is located at the address: Kapelsesteenweg 527,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.A. Jooken were not found.
The main activity of A.A. Jooken is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. Jooken is not available. You also can look at reviews of A.A. Jooken, open positions, location of A.A. Jooken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. Jooken, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. Jooken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. Jooken, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. Jooken, employees, financial statistics.