Abbaye des Rocs

Contactgegevens Abbaye des Rocs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbaye des Rocs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbaye des Rocs

Regio (region): Honnelles (Montignies-sur-Roc), België

Adres (address): Chaussée Brunehault 37,7387, België

Telefoon (phone): 065 75 59 99 065 75 59 99

Fax (fax): 065 75 59 98 065 75 59 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbaye des Rocs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbaye des Rocs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbaye des Rocs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbaye des Rocs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbaye des Rocs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbaye des Rocs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbaye des Rocs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbaye des Rocs
Products information Abbaye des Rocs

BTW identificatienummer (tax): BE09751708984
Ondernemingsnummer: 8442962646
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Abbaye des Rocs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbaye des Rocs
(Get full report from official database of BE for Abbaye des Rocs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbaye des Rocs
Addition kinds of activities for Abbaye des Rocs

233100. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
26530103. Hempen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, corrugated: made from purchased materials
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
52510101. kettingzagen | Chainsaws
73899999. Bedrijfsdiensten op niet-commerciële site | Business services at non-commercial site
82990304. Spraaklessen | Voice lessons

Werken bij Abbaye des Rocs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbaye des Rocs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbaye des Rocs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbaye des Rocs. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van Abbaye des Rocs in sociale netwerken
Look for responds of Abbaye des Rocs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbaye des Rocs. Laat een reactie achter voor Abbaye des Rocs. Abbaye des Rocs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbaye des Rocs. Leave a respond for Abbaye des Rocs. Abbaye des Rocs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbaye des Rocs op de google maps. Adres en contacten Abbaye des Rocs
Location of Abbaye des Rocs on the google maps. Address and contacts of Abbaye des Rocs

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbaye des Rocs Abbaye des Rocs: Renders Johnny B BVBA | Arochem N.V. | De Vrieze Bvba | Erwin, Sen | Planet Medica S.A.N.V.

Other related companies as Abbaye des Rocs: Renders Johnny B BVBA | Arochem N.V. | De Vrieze Bvba | Erwin, Sen | Planet Medica S.A.N.V.

Abbaye des Rocs is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Honnelles (Montignies-sur-Roc), België. De volledige naam van het bedrijf is Abbaye des Rocs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09751708984. Het bedrijf Abbaye des Rocs bevindt zich op het adres: Chaussée Brunehault 37,7387. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 751,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Abbaye des Rocs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbaye des Rocs is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbaye des Rocs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbaye des Rocs, openstaande posities, locatie van Abbaye des Rocs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbaye des Rocs is a company, that was registered 1991 in Honnelles (Montignies-sur-Roc) region, Belgium. Full name of company is Abbaye des Rocs, company assigned to the tax number BE09751708984. The company Abbaye des Rocs is located at the address: Chaussée Brunehault 37,7387. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 751,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Abbaye des Rocs were not found.
The main activity of Abbaye des Rocs is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbaye des Rocs is not available. You also can look at reviews of Abbaye des Rocs, open positions, location of Abbaye des Rocs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbaye des Rocs, Honnelles (Montignies-sur-Roc): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbaye des Rocs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbaye des Rocs, Honnelles (Montignies-sur-Roc): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbaye des Rocs, employees, financial statistics.