BUYENS PATISSERIE

Contactgegevens BUYENS PATISSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYENS PATISSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYENS PATISSERIE

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Schriek 366,2180, België

Telefoon (phone): 03 665 41 42 03 665 41 42

Fax (fax): +32 (50) 587-20-96 +32 (50) 587-20-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYENS PATISSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYENS PATISSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYENS PATISSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYENS PATISSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYENS PATISSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYENS PATISSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYENS PATISSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYENS PATISSERIE
Products information BUYENS PATISSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE05243743896
Ondernemingsnummer: 9958801269
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BUYENS PATISSERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYENS PATISSERIE
(Get full report from official database of BE for BUYENS PATISSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYENS PATISSERIE
Addition kinds of activities for BUYENS PATISSERIE

179900. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
27520702. Tags, gelithografeerd | Tags, lithographed
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
44829903. Intraport vervoer | Intraport transportation

Werken bij BUYENS PATISSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYENS PATISSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYENS PATISSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYENS PATISSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

Zoek naar antwoorden van BUYENS PATISSERIE in sociale netwerken
Look for responds of BUYENS PATISSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYENS PATISSERIE. Laat een reactie achter voor BUYENS PATISSERIE. BUYENS PATISSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYENS PATISSERIE. Leave a respond for BUYENS PATISSERIE. BUYENS PATISSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYENS PATISSERIE op de google maps. Adres en contacten BUYENS PATISSERIE
Location of BUYENS PATISSERIE on the google maps. Address and contacts of BUYENS PATISSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYENS PATISSERIE BUYENS PATISSERIE: Dhaenens Philip BVBA | Polyphonic SPRL | Lieben Gevogelte & Wild NV | Delsico | HMZ Belgium N.V.

Other related companies as BUYENS PATISSERIE: Dhaenens Philip BVBA | Polyphonic SPRL | Lieben Gevogelte & Wild NV | Delsico | HMZ Belgium N.V.

BUYENS PATISSERIE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is BUYENS PATISSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05243743896. Het bedrijf BUYENS PATISSERIE bevindt zich op het adres: Schriek 366,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 520,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUYENS PATISSERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUYENS PATISSERIE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYENS PATISSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYENS PATISSERIE, openstaande posities, locatie van BUYENS PATISSERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUYENS PATISSERIE is a company, that was registered 1987 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is BUYENS PATISSERIE, company assigned to the tax number BE05243743896. The company BUYENS PATISSERIE is located at the address: Schriek 366,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 520,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUYENS PATISSERIE were not found.
The main activity of BUYENS PATISSERIE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYENS PATISSERIE is not available. You also can look at reviews of BUYENS PATISSERIE, open positions, location of BUYENS PATISSERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYENS PATISSERIE, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYENS PATISSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYENS PATISSERIE, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYENS PATISSERIE, employees, financial statistics.