A & C NOYENS NV

Contactgegevens A & C NOYENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C NOYENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C NOYENS NV

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Lammerdries 16H,2250, België

Telefoon (phone): 014 23 33 43 014 23 33 43

Fax (fax): 014 23 33 44 014 23 33 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C NOYENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C NOYENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C NOYENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C NOYENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C NOYENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C NOYENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C NOYENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C NOYENS NV
Products information A & C NOYENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08129302978
Ondernemingsnummer: 7634643554
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A & C NOYENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C NOYENS NV
(Get full report from official database of BE for A & C NOYENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C NOYENS NV
Addition kinds of activities for A & C NOYENS NV

145500. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
51599907. Koolzaad | Rapeseed
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij A & C NOYENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C NOYENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C NOYENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C NOYENS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

 • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

 • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

 • Monteur CV (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

 • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

 • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

 • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

 • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

 • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: S VILLA

  Type: Studentenjob

  Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

 • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van A & C NOYENS NV in sociale netwerken
Look for responds of A & C NOYENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C NOYENS NV. Laat een reactie achter voor A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C NOYENS NV. Leave a respond for A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C NOYENS NV op de google maps. Adres en contacten A & C NOYENS NV
Location of A & C NOYENS NV on the google maps. Address and contacts of A & C NOYENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C NOYENS NV A & C NOYENS NV: S.V.P SECURITE SPRL | BOEKHANDEL RAAKLIJN | JOHN CLAES NV | BERHIN-MAGUIN SPRL | cedric du monceau

Other related companies as A & C NOYENS NV: S.V.P SECURITE SPRL | BOEKHANDEL RAAKLIJN | JOHN CLAES NV | BERHIN-MAGUIN SPRL | cedric du monceau

A & C NOYENS NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C NOYENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08129302978. Het bedrijf A & C NOYENS NV bevindt zich op het adres: Lammerdries 16H,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A & C NOYENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & C NOYENS NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C NOYENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C NOYENS NV, openstaande posities, locatie van A & C NOYENS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & C NOYENS NV is a company, that was registered 1990 in Olen region, Belgium. Full name of company is A & C NOYENS NV, company assigned to the tax number BE08129302978. The company A & C NOYENS NV is located at the address: Lammerdries 16H,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A & C NOYENS NV were not found.
The main activity of A & C NOYENS NV is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C NOYENS NV is not available. You also can look at reviews of A & C NOYENS NV, open positions, location of A & C NOYENS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C NOYENS NV, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C NOYENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C NOYENS NV, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C NOYENS NV, employees, financial statistics.