Weymar Trailers Company

Contactgegevens Weymar Trailers Company: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weymar Trailers Company: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weymar Trailers Company

Regio (region): Tielt (Aarsele), België

Adres (address): Deinsesteenweg 71,8700, België

Telefoon (phone): 051 63 58 02 051 63 58 02

Fax (fax): 051 63 72 50 051 63 72 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weymar Trailers Company: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weymar Trailers Company"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weymar Trailers Company"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weymar Trailers Company, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weymar Trailers Company. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weymar Trailers Company, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weymar Trailers Company. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weymar Trailers Company
Products information Weymar Trailers Company

BTW identificatienummer (tax): BE03326080322
Ondernemingsnummer: 9634155273
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Weymar Trailers Company zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weymar Trailers Company
(Get full report from official database of BE for Weymar Trailers Company)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weymar Trailers Company
Addition kinds of activities for Weymar Trailers Company

873103. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
29990102. Coke, gecalcineerde aardolie: gemaakt van aangekochte materialen | Coke, calcined petroleum: made from purchased materials
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions

Werken bij Weymar Trailers Company: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weymar Trailers Company: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weymar Trailers Company. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weymar Trailers Company. Looking for open vacancies in other companies

 • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

 • Mecanicien (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

 • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

 • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

 • Schrijnwerker dak (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

 • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

 • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

  Type: Vaste Job

  Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

 • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

 • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

Zoek naar antwoorden van Weymar Trailers Company in sociale netwerken
Look for responds of Weymar Trailers Company in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weymar Trailers Company. Laat een reactie achter voor Weymar Trailers Company. Weymar Trailers Company bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weymar Trailers Company. Leave a respond for Weymar Trailers Company. Weymar Trailers Company on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weymar Trailers Company op de google maps. Adres en contacten Weymar Trailers Company
Location of Weymar Trailers Company on the google maps. Address and contacts of Weymar Trailers Company

Andere gerelateerde bedrijven als come Weymar Trailers Company Weymar Trailers Company: Hiel Patrick BVBA | Cyberia | ARDEK | Test Aankoop | Alan Iles

Other related companies as Weymar Trailers Company: Hiel Patrick BVBA | Cyberia | ARDEK | Test Aankoop | Alan Iles

Weymar Trailers Company is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Tielt (Aarsele), België. De volledige naam van het bedrijf is Weymar Trailers Company, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03326080322. Het bedrijf Weymar Trailers Company bevindt zich op het adres: Deinsesteenweg 71,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Weymar Trailers Company zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weymar Trailers Company is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weymar Trailers Company is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weymar Trailers Company, openstaande posities, locatie van Weymar Trailers Company op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weymar Trailers Company is a company, that was registered 1986 in Tielt (Aarsele) region, Belgium. Full name of company is Weymar Trailers Company, company assigned to the tax number BE03326080322. The company Weymar Trailers Company is located at the address: Deinsesteenweg 71,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Weymar Trailers Company were not found.
The main activity of Weymar Trailers Company is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Weymar Trailers Company is not available. You also can look at reviews of Weymar Trailers Company, open positions, location of Weymar Trailers Company on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weymar Trailers Company, Tielt (Aarsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weymar Trailers Company, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weymar Trailers Company, Tielt (Aarsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weymar Trailers Company, employees, financial statistics.