BRIC JARDIN (LE)

Contactgegevens BRIC JARDIN (LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIC JARDIN (LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIC JARDIN (LE)

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Rue Georges Willame 6-9,1400, België

Telefoon (phone): 067 21 53 69 067 21 53 69

Fax (fax): 067 84 05 65 067 84 05 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIC JARDIN (LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIC JARDIN (LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIC JARDIN (LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIC JARDIN (LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIC JARDIN (LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIC JARDIN (LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIC JARDIN (LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIC JARDIN (LE)
Products information BRIC JARDIN (LE)

BTW identificatienummer (tax): BE03104705810
Ondernemingsnummer: 7384704589
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BRIC JARDIN (LE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIC JARDIN (LE)
(Get full report from official database of BE for BRIC JARDIN (LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIC JARDIN (LE)
Addition kinds of activities for BRIC JARDIN (LE)

331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring

Werken bij BRIC JARDIN (LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIC JARDIN (LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIC JARDIN (LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIC JARDIN (LE). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van BRIC JARDIN (LE) in sociale netwerken
Look for responds of BRIC JARDIN (LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIC JARDIN (LE). Laat een reactie achter voor BRIC JARDIN (LE). BRIC JARDIN (LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIC JARDIN (LE). Leave a respond for BRIC JARDIN (LE). BRIC JARDIN (LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIC JARDIN (LE) op de google maps. Adres en contacten BRIC JARDIN (LE)
Location of BRIC JARDIN (LE) on the google maps. Address and contacts of BRIC JARDIN (LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIC JARDIN (LE) BRIC JARDIN (LE): Irisoft Solutions | Novia BVBA | Harte Hanks CRM Services Belgium | Janssen Meubelfabriek | Gernal N.V.

Other related companies as BRIC JARDIN (LE): Irisoft Solutions | Novia BVBA | Harte Hanks CRM Services Belgium | Janssen Meubelfabriek | Gernal N.V.

BRIC JARDIN (LE) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIC JARDIN (LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03104705810. Het bedrijf BRIC JARDIN (LE) bevindt zich op het adres: Rue Georges Willame 6-9,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BRIC JARDIN (LE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIC JARDIN (LE) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIC JARDIN (LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIC JARDIN (LE), openstaande posities, locatie van BRIC JARDIN (LE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRIC JARDIN (LE) is a company, that was registered 2003 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is BRIC JARDIN (LE), company assigned to the tax number BE03104705810. The company BRIC JARDIN (LE) is located at the address: Rue Georges Willame 6-9,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BRIC JARDIN (LE) were not found.
The main activity of BRIC JARDIN (LE) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIC JARDIN (LE) is not available. You also can look at reviews of BRIC JARDIN (LE), open positions, location of BRIC JARDIN (LE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIC JARDIN (LE), Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIC JARDIN (LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIC JARDIN (LE), Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIC JARDIN (LE), employees, financial statistics.