Aan- en Verkoop Antiek

Contactgegevens Aan- en Verkoop Antiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aan- en Verkoop Antiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aan- en Verkoop Antiek

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Steenhouwersvest 3,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 10 74 03 226 10 74

Fax (fax): 03 830 44 17 03 830 44 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aan- en Verkoop Antiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aan- en Verkoop Antiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aan- en Verkoop Antiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aan- en Verkoop Antiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aan- en Verkoop Antiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aan- en Verkoop Antiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aan- en Verkoop Antiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aan- en Verkoop Antiek
Products information Aan- en Verkoop Antiek

BTW identificatienummer (tax): BE01329864501
Ondernemingsnummer: 9672607421
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aan- en Verkoop Antiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aan- en Verkoop Antiek
(Get full report from official database of BE for Aan- en Verkoop Antiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aan- en Verkoop Antiek
Addition kinds of activities for Aan- en Verkoop Antiek

9222. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
72170201. Tapijt- en tapijtreiniging en reparatie van planten | Carpet and rug cleaning and repairing plant
97210402. Internationale zaken, staatsregering | International affairs, state government

Werken bij Aan- en Verkoop Antiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aan- en Verkoop Antiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aan- en Verkoop Antiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aan- en Verkoop Antiek. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van Aan- en Verkoop Antiek in sociale netwerken
Look for responds of Aan- en Verkoop Antiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aan- en Verkoop Antiek. Laat een reactie achter voor Aan- en Verkoop Antiek. Aan- en Verkoop Antiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aan- en Verkoop Antiek. Leave a respond for Aan- en Verkoop Antiek. Aan- en Verkoop Antiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aan- en Verkoop Antiek op de google maps. Adres en contacten Aan- en Verkoop Antiek
Location of Aan- en Verkoop Antiek on the google maps. Address and contacts of Aan- en Verkoop Antiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Aan- en Verkoop Antiek Aan- en Verkoop Antiek: Boah-cars BVBA | Exho BVBA | Pandhotel Romantik | Renold Continental Limited | NOS Nederlandse Televisie

Other related companies as Aan- en Verkoop Antiek: Boah-cars BVBA | Exho BVBA | Pandhotel Romantik | Renold Continental Limited | NOS Nederlandse Televisie

Aan- en Verkoop Antiek is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Aan- en Verkoop Antiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01329864501. Het bedrijf Aan- en Verkoop Antiek bevindt zich op het adres: Steenhouwersvest 3,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aan- en Verkoop Antiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aan- en Verkoop Antiek is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aan- en Verkoop Antiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aan- en Verkoop Antiek, openstaande posities, locatie van Aan- en Verkoop Antiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aan- en Verkoop Antiek is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Aan- en Verkoop Antiek, company assigned to the tax number BE01329864501. The company Aan- en Verkoop Antiek is located at the address: Steenhouwersvest 3,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aan- en Verkoop Antiek were not found.
The main activity of Aan- en Verkoop Antiek is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aan- en Verkoop Antiek is not available. You also can look at reviews of Aan- en Verkoop Antiek, open positions, location of Aan- en Verkoop Antiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aan- en Verkoop Antiek, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aan- en Verkoop Antiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aan- en Verkoop Antiek, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aan- en Verkoop Antiek, employees, financial statistics.