IMET NV

Contactgegevens IMET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMET NV

Regio (region): Zulte (Olsene), België

Adres (address): Oudenaardestraat 69,9870, België

Telefoon (phone): 09 388 92 84 09 388 92 84

Fax (fax): 09 388 65 29 09 388 65 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMET NV
Products information IMET NV

BTW identificatienummer (tax): BE04632904052
Ondernemingsnummer: 1138977050
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in IMET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMET NV
(Get full report from official database of BE for IMET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMET NV
Addition kinds of activities for IMET NV

478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
21419901. Tabaksreductie | Tobacco redrying
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
76991804. Deur en raam reparatie | Door and window repair

Werken bij IMET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

Zoek naar antwoorden van IMET NV in sociale netwerken
Look for responds of IMET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMET NV. Laat een reactie achter voor IMET NV. IMET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMET NV. Leave a respond for IMET NV. IMET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMET NV op de google maps. Adres en contacten IMET NV
Location of IMET NV on the google maps. Address and contacts of IMET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IMET NV IMET NV: Topfloor NV | Goossens G | PRAYON SA | Florentine bvba | Blue Concept LTD

Other related companies as IMET NV: Topfloor NV | Goossens G | PRAYON SA | Florentine bvba | Blue Concept LTD

IMET NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Zulte (Olsene), België. De volledige naam van het bedrijf is IMET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04632904052. Het bedrijf IMET NV bevindt zich op het adres: Oudenaardestraat 69,9870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 697,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in IMET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMET NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMET NV, openstaande posities, locatie van IMET NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMET NV is a company, that was registered 1986 in Zulte (Olsene) region, Belgium. Full name of company is IMET NV, company assigned to the tax number BE04632904052. The company IMET NV is located at the address: Oudenaardestraat 69,9870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 697,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in IMET NV were not found.
The main activity of IMET NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IMET NV is not available. You also can look at reviews of IMET NV, open positions, location of IMET NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMET NV, Zulte (Olsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMET NV, Zulte (Olsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMET NV, employees, financial statistics.