MLODZIANOWSKI

Contactgegevens MLODZIANOWSKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MLODZIANOWSKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MLODZIANOWSKI

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Carton de Wiartlaan 152,1090, België

Telefoon (phone): 02 428 56 05; 0475 68 35 43 02 428 56 05; 0475 68 35 43

Fax (fax): 054 55 81 54 054 55 81 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MLODZIANOWSKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MLODZIANOWSKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MLODZIANOWSKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MLODZIANOWSKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MLODZIANOWSKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MLODZIANOWSKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MLODZIANOWSKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MLODZIANOWSKI
Products information MLODZIANOWSKI

BTW identificatienummer (tax): BE03112396240
Ondernemingsnummer: 2817687988
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MLODZIANOWSKI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MLODZIANOWSKI
(Get full report from official database of BE for MLODZIANOWSKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MLODZIANOWSKI
Addition kinds of activities for MLODZIANOWSKI

371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
737599. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
28190303. Aluminiumsulfaat | Aluminum sulfate
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij MLODZIANOWSKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MLODZIANOWSKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MLODZIANOWSKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MLODZIANOWSKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van MLODZIANOWSKI in sociale netwerken
Look for responds of MLODZIANOWSKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MLODZIANOWSKI. Laat een reactie achter voor MLODZIANOWSKI. MLODZIANOWSKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MLODZIANOWSKI. Leave a respond for MLODZIANOWSKI. MLODZIANOWSKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MLODZIANOWSKI op de google maps. Adres en contacten MLODZIANOWSKI
Location of MLODZIANOWSKI on the google maps. Address and contacts of MLODZIANOWSKI

Andere gerelateerde bedrijven als come MLODZIANOWSKI MLODZIANOWSKI: De PC-Dokter BVBA | TOSHIBA SOFLIECOM | BTB Consult BVBA | Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as MLODZIANOWSKI: De PC-Dokter BVBA | TOSHIBA SOFLIECOM | BTB Consult BVBA | Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens | Sibelco - S.C.R.

MLODZIANOWSKI is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is MLODZIANOWSKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03112396240. Het bedrijf MLODZIANOWSKI bevindt zich op het adres: Carton de Wiartlaan 152,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 199,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MLODZIANOWSKI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MLODZIANOWSKI is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MLODZIANOWSKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MLODZIANOWSKI, openstaande posities, locatie van MLODZIANOWSKI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MLODZIANOWSKI is a company, that was registered 1991 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is MLODZIANOWSKI, company assigned to the tax number BE03112396240. The company MLODZIANOWSKI is located at the address: Carton de Wiartlaan 152,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 199,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MLODZIANOWSKI were not found.
The main activity of MLODZIANOWSKI is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MLODZIANOWSKI is not available. You also can look at reviews of MLODZIANOWSKI, open positions, location of MLODZIANOWSKI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MLODZIANOWSKI, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MLODZIANOWSKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MLODZIANOWSKI, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MLODZIANOWSKI, employees, financial statistics.