ALL OFFICE CONCEPT SPRL

Contactgegevens ALL OFFICE CONCEPT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL OFFICE CONCEPT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL OFFICE CONCEPT SPRL

Regio (region): Brussel (Ganshoren), België

Adres (address): Keizer Karellaan 345,1083, België

Telefoon (phone): 02 469 11 84 02 469 11 84

Fax (fax): 02 469 34 78 02 469 34 78

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL OFFICE CONCEPT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL OFFICE CONCEPT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL OFFICE CONCEPT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL OFFICE CONCEPT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL OFFICE CONCEPT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL OFFICE CONCEPT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL OFFICE CONCEPT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL OFFICE CONCEPT SPRL
Products information ALL OFFICE CONCEPT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01558929443
Ondernemingsnummer: 7355041503
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALL OFFICE CONCEPT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL OFFICE CONCEPT SPRL
(Get full report from official database of BE for ALL OFFICE CONCEPT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL OFFICE CONCEPT SPRL
Addition kinds of activities for ALL OFFICE CONCEPT SPRL

09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
39110400. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
42219904. Wol en mohair warehousing | Wool and mohair warehousing
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers
54210202. Bevriezers, vlees | Freezer provisioners, meat
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec

Werken bij ALL OFFICE CONCEPT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL OFFICE CONCEPT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL OFFICE CONCEPT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL OFFICE CONCEPT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van ALL OFFICE CONCEPT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALL OFFICE CONCEPT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL OFFICE CONCEPT SPRL. Laat een reactie achter voor ALL OFFICE CONCEPT SPRL. ALL OFFICE CONCEPT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL OFFICE CONCEPT SPRL. Leave a respond for ALL OFFICE CONCEPT SPRL. ALL OFFICE CONCEPT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL OFFICE CONCEPT SPRL op de google maps. Adres en contacten ALL OFFICE CONCEPT SPRL
Location of ALL OFFICE CONCEPT SPRL on the google maps. Address and contacts of ALL OFFICE CONCEPT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL OFFICE CONCEPT SPRL ALL OFFICE CONCEPT SPRL: Double W | Décochalet | Kopelino | Primagaz Belgium S.A. | Patrick Van der Veken

Other related companies as ALL OFFICE CONCEPT SPRL: Double W | Décochalet | Kopelino | Primagaz Belgium S.A. | Patrick Van der Veken

ALL OFFICE CONCEPT SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Ganshoren), België. De volledige naam van het bedrijf is ALL OFFICE CONCEPT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558929443. Het bedrijf ALL OFFICE CONCEPT SPRL bevindt zich op het adres: Keizer Karellaan 345,1083. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALL OFFICE CONCEPT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL OFFICE CONCEPT SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL OFFICE CONCEPT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL OFFICE CONCEPT SPRL, openstaande posities, locatie van ALL OFFICE CONCEPT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

ALL OFFICE CONCEPT SPRL is a company, that was registered 2015 in Brussel (Ganshoren) region, Belgium. Full name of company is ALL OFFICE CONCEPT SPRL, company assigned to the tax number BE01558929443. The company ALL OFFICE CONCEPT SPRL is located at the address: Keizer Karellaan 345,1083. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALL OFFICE CONCEPT SPRL were not found.
The main activity of ALL OFFICE CONCEPT SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL OFFICE CONCEPT SPRL is not available. You also can look at reviews of ALL OFFICE CONCEPT SPRL, open positions, location of ALL OFFICE CONCEPT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL OFFICE CONCEPT SPRL, Brussel (Ganshoren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL OFFICE CONCEPT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL OFFICE CONCEPT SPRL, Brussel (Ganshoren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL OFFICE CONCEPT SPRL, employees, financial statistics.