ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

Contactgegevens ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

Regio (region): Charleroi (Dampremy), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 64,6020, België

Telefoon (phone): 071 33 45 00 071 33 45 00

Fax (fax): +32 (61) 753-47-71 +32 (61) 753-47-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARMTRONIC-SECURITY DOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARMTRONIC-SECURITY DOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
Products information ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
(Get full report from official database of BE for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
Addition kinds of activities for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

4971. Irrigatie systemen | Irrigation systems
081100. Houtwegen | Timber tracts
145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
09710102. Spel behouden | Game preserve
32219904. Geneeskunde flessen, glas | Medicine bottles, glass
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial

Werken bij ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR in sociale netwerken
Look for responds of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Laat een reactie achter voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. ALARMTRONIC-SECURITY DOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Leave a respond for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. ALARMTRONIC-SECURITY DOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARMTRONIC-SECURITY DOOR op de google maps. Adres en contacten ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
Location of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR on the google maps. Address and contacts of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARMTRONIC-SECURITY DOOR ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: O.D.N.S. SPRL | Promedia CV | Veronica-Cars NV | CLM ASSURANCES SPRL | Ladywell Import-Export Ltd

Other related companies as ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: O.D.N.S. SPRL | Promedia CV | Veronica-Cars NV | CLM ASSURANCES SPRL | Ladywell Import-Export Ltd

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Charleroi (Dampremy), België. De volledige naam van het bedrijf is ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf ALARMTRONIC-SECURITY DOOR bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 64,6020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, openstaande posities, locatie van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is a company, that was registered 2008 in Charleroi (Dampremy) region, Belgium. Full name of company is ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, company assigned to the tax number BE02026672363. The company ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is located at the address: Chaussée de Bruxelles 64,6020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR were not found.
The main activity of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is not available. You also can look at reviews of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, open positions, location of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, Charleroi (Dampremy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, Charleroi (Dampremy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, employees, financial statistics.