ABLOY-DE SLOTENMAKER

Contactgegevens ABLOY-DE SLOTENMAKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABLOY-DE SLOTENMAKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABLOY-DE SLOTENMAKER

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Hendrik van Veldekesingel 90,3500, België

Telefoon (phone): 011 28 67 00; 0475 70 19 59 011 28 67 00; 0475 70 19 59

Fax (fax): 011 28 67 01 011 28 67 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABLOY-DE SLOTENMAKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABLOY-DE SLOTENMAKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABLOY-DE SLOTENMAKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABLOY-DE SLOTENMAKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABLOY-DE SLOTENMAKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABLOY-DE SLOTENMAKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABLOY-DE SLOTENMAKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABLOY-DE SLOTENMAKER
Products information ABLOY-DE SLOTENMAKER

BTW identificatienummer (tax): BE08894775390
Ondernemingsnummer: 1767669677
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABLOY-DE SLOTENMAKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABLOY-DE SLOTENMAKER
(Get full report from official database of BE for ABLOY-DE SLOTENMAKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABLOY-DE SLOTENMAKER
Addition kinds of activities for ABLOY-DE SLOTENMAKER

28360400. Cultuur media | Culture media
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
34950100. Precisieveren | Precision springs
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
50520103. Ijzererts | Iron ore
79990801. Bingohal | Bingo hall

Werken bij ABLOY-DE SLOTENMAKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABLOY-DE SLOTENMAKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABLOY-DE SLOTENMAKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABLOY-DE SLOTENMAKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van ABLOY-DE SLOTENMAKER in sociale netwerken
Look for responds of ABLOY-DE SLOTENMAKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABLOY-DE SLOTENMAKER. Laat een reactie achter voor ABLOY-DE SLOTENMAKER. ABLOY-DE SLOTENMAKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABLOY-DE SLOTENMAKER. Leave a respond for ABLOY-DE SLOTENMAKER. ABLOY-DE SLOTENMAKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABLOY-DE SLOTENMAKER op de google maps. Adres en contacten ABLOY-DE SLOTENMAKER
Location of ABLOY-DE SLOTENMAKER on the google maps. Address and contacts of ABLOY-DE SLOTENMAKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ABLOY-DE SLOTENMAKER ABLOY-DE SLOTENMAKER: Car Control SPRL | De Herdt F | Apollo | Halwema NV | Euricom

Other related companies as ABLOY-DE SLOTENMAKER: Car Control SPRL | De Herdt F | Apollo | Halwema NV | Euricom

ABLOY-DE SLOTENMAKER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ABLOY-DE SLOTENMAKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08894775390. Het bedrijf ABLOY-DE SLOTENMAKER bevindt zich op het adres: Hendrik van Veldekesingel 90,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABLOY-DE SLOTENMAKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABLOY-DE SLOTENMAKER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABLOY-DE SLOTENMAKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABLOY-DE SLOTENMAKER, openstaande posities, locatie van ABLOY-DE SLOTENMAKER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABLOY-DE SLOTENMAKER is a company, that was registered 2013 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is ABLOY-DE SLOTENMAKER, company assigned to the tax number BE08894775390. The company ABLOY-DE SLOTENMAKER is located at the address: Hendrik van Veldekesingel 90,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABLOY-DE SLOTENMAKER were not found.
The main activity of ABLOY-DE SLOTENMAKER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABLOY-DE SLOTENMAKER is not available. You also can look at reviews of ABLOY-DE SLOTENMAKER, open positions, location of ABLOY-DE SLOTENMAKER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABLOY-DE SLOTENMAKER, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABLOY-DE SLOTENMAKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABLOY-DE SLOTENMAKER, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABLOY-DE SLOTENMAKER, employees, financial statistics.