Werrebrouck NV

Contactgegevens Werrebrouck NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Werrebrouck NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Werrebrouck NV

Regio (region): Alveringem, België

Adres (address): Putstraat 48,8690, België

Telefoon (phone): 058 28 81 56 058 28 81 56

Fax (fax): +32 (9) 411-84-15 +32 (9) 411-84-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Werrebrouck NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Werrebrouck NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Werrebrouck NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Werrebrouck NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Werrebrouck NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Werrebrouck NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Werrebrouck NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Werrebrouck NV
Products information Werrebrouck NV

BTW identificatienummer (tax): BE07171020507
Ondernemingsnummer: 4574676513
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Werrebrouck NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Werrebrouck NV
(Get full report from official database of BE for Werrebrouck NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Werrebrouck NV
Addition kinds of activities for Werrebrouck NV

945100. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
23290204. Jachtjassen en jassen, mannen | Hunting coats and vests, men's
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
35890300. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment

Werken bij Werrebrouck NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Werrebrouck NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Werrebrouck NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Werrebrouck NV. Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

Zoek naar antwoorden van Werrebrouck NV in sociale netwerken
Look for responds of Werrebrouck NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Werrebrouck NV. Laat een reactie achter voor Werrebrouck NV. Werrebrouck NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Werrebrouck NV. Leave a respond for Werrebrouck NV. Werrebrouck NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Werrebrouck NV op de google maps. Adres en contacten Werrebrouck NV
Location of Werrebrouck NV on the google maps. Address and contacts of Werrebrouck NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Werrebrouck NV Werrebrouck NV: Alu-V BVBA | House Torhout | Interser NV | Decloedt Werkhuizen & Zn BVBA | Vobis Microcomputer SA

Other related companies as Werrebrouck NV: Alu-V BVBA | House Torhout | Interser NV | Decloedt Werkhuizen & Zn BVBA | Vobis Microcomputer SA

Werrebrouck NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Alveringem, België. De volledige naam van het bedrijf is Werrebrouck NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07171020507. Het bedrijf Werrebrouck NV bevindt zich op het adres: Putstraat 48,8690. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Werrebrouck NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Werrebrouck NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Werrebrouck NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Werrebrouck NV, openstaande posities, locatie van Werrebrouck NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Werrebrouck NV is a company, that was registered 2006 in Alveringem region, Belgium. Full name of company is Werrebrouck NV, company assigned to the tax number BE07171020507. The company Werrebrouck NV is located at the address: Putstraat 48,8690. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Werrebrouck NV were not found.
The main activity of Werrebrouck NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Werrebrouck NV is not available. You also can look at reviews of Werrebrouck NV, open positions, location of Werrebrouck NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Werrebrouck NV, Alveringem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Werrebrouck NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Werrebrouck NV, Alveringem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Werrebrouck NV, employees, financial statistics.