Van der Sluijs Groep NV

Contactgegevens Van der Sluijs Groep NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Sluijs Groep NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Sluijs Groep NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Wiedauwkaai 75,9000, België

Telefoon (phone): 09 257 04 20; 0800 842 50 09 257 04 20; 0800 842 50

Fax (fax): 09 257 04 38 09 257 04 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Sluijs Groep NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Sluijs Groep NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Sluijs Groep NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Sluijs Groep NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Sluijs Groep NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Sluijs Groep NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Sluijs Groep NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Sluijs Groep NV
Products information Van der Sluijs Groep NV

BTW identificatienummer (tax): BE09797851562
Ondernemingsnummer: 8040863037
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van der Sluijs Groep NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Sluijs Groep NV
(Get full report from official database of BE for Van der Sluijs Groep NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Sluijs Groep NV
Addition kinds of activities for Van der Sluijs Groep NV

243699. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
51129905. Inked linten | Inked ribbons
56210103. Kledingwinkels | Dress shops
84129900. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec

Werken bij Van der Sluijs Groep NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Sluijs Groep NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Sluijs Groep NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Sluijs Groep NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van Van der Sluijs Groep NV in sociale netwerken
Look for responds of Van der Sluijs Groep NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Sluijs Groep NV. Laat een reactie achter voor Van der Sluijs Groep NV. Van der Sluijs Groep NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Sluijs Groep NV. Leave a respond for Van der Sluijs Groep NV. Van der Sluijs Groep NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Sluijs Groep NV op de google maps. Adres en contacten Van der Sluijs Groep NV
Location of Van der Sluijs Groep NV on the google maps. Address and contacts of Van der Sluijs Groep NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Sluijs Groep NV Van der Sluijs Groep NV: Medipost SCRL | A.B.Comm. BVBA | Arba Rubber BVBA | Alvak bvba | GT Services

Other related companies as Van der Sluijs Groep NV: Medipost SCRL | A.B.Comm. BVBA | Arba Rubber BVBA | Alvak bvba | GT Services

Van der Sluijs Groep NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Sluijs Groep NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797851562. Het bedrijf Van der Sluijs Groep NV bevindt zich op het adres: Wiedauwkaai 75,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van der Sluijs Groep NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Sluijs Groep NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Sluijs Groep NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Sluijs Groep NV, openstaande posities, locatie van Van der Sluijs Groep NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van der Sluijs Groep NV is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is Van der Sluijs Groep NV, company assigned to the tax number BE09797851562. The company Van der Sluijs Groep NV is located at the address: Wiedauwkaai 75,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van der Sluijs Groep NV were not found.
The main activity of Van der Sluijs Groep NV is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Sluijs Groep NV is not available. You also can look at reviews of Van der Sluijs Groep NV, open positions, location of Van der Sluijs Groep NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Sluijs Groep NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Sluijs Groep NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Sluijs Groep NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Sluijs Groep NV, employees, financial statistics.