TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • TRUCK & TRAILER MARKET BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

Contactgegevens TRUCK & TRAILER MARKET BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRUCK & TRAILER MARKET BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

Regio (region): Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Adres (address): Kustlaan 109,8380, België

Telefoon (phone): 050 54 71 18; 050 54 79 80 050 54 71 18; 050 54 79 80

Fax (fax): 050 54 79 56 050 54 79 56

E-Mail: Algemene informatie: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRUCK & TRAILER MARKET BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRUCK & TRAILER MARKET BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRUCK & TRAILER MARKET BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRUCK & TRAILER MARKET BVBA
Products information TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01555633544
Ondernemingsnummer: 6740905761
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TRUCK & TRAILER MARKET BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRUCK & TRAILER MARKET BVBA
(Get full report from official database of BE for TRUCK & TRAILER MARKET BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRUCK & TRAILER MARKET BVBA
Addition kinds of activities for TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
27549905. Modeplaten: gravure printing | Fashion plates: gravure printing
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
36210205. Inverters, roterende: elektrisch | Inverters, rotating: electrical
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural

Werken bij TRUCK & TRAILER MARKET BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRUCK & TRAILER MARKET BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

 • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

 • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

 • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

 • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

 • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • jobstudent slagerij (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX

  Type: Studentenjob

  u staat in voor het versnijden van vleeswaren en de bediening van klanten.

 • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

  Type: Vaste Job

  Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

 • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

Zoek naar antwoorden van TRUCK & TRAILER MARKET BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. Laat een reactie achter voor TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. TRUCK & TRAILER MARKET BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. Leave a respond for TRUCK & TRAILER MARKET BVBA. TRUCK & TRAILER MARKET BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRUCK & TRAILER MARKET BVBA op de google maps. Adres en contacten TRUCK & TRAILER MARKET BVBA
Location of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA on the google maps. Address and contacts of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRUCK & TRAILER MARKET BVBA TRUCK & TRAILER MARKET BVBA: Central Auto | Cardinael J | I-I Centrum Brussel NV | Courrier Assistance SPRL | ADEPS - CENTRE DE JAMBES ASBL

Other related companies as TRUCK & TRAILER MARKET BVBA: Central Auto | Cardinael J | I-I Centrum Brussel NV | Courrier Assistance SPRL | ADEPS - CENTRE DE JAMBES ASBL

TRUCK & TRAILER MARKET BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België. De volledige naam van het bedrijf is TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01555633544. Het bedrijf TRUCK & TRAILER MARKET BVBA bevindt zich op het adres: Kustlaan 109,8380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TRUCK & TRAILER MARKET BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRUCK & TRAILER MARKET BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRUCK & TRAILER MARKET BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, openstaande posities, locatie van TRUCK & TRAILER MARKET BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Algemene informatie: [email protected]

TRUCK & TRAILER MARKET BVBA is a company, that was registered 1986 in Brugge (Zeebrugge - Lissewege) region, Belgium. Full name of company is TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, company assigned to the tax number BE01555633544. The company TRUCK & TRAILER MARKET BVBA is located at the address: Kustlaan 109,8380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TRUCK & TRAILER MARKET BVBA were not found.
The main activity of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA is not available. You also can look at reviews of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, open positions, location of TRUCK & TRAILER MARKET BVBA on the map. For more information, write us to email Algemene informatie: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRUCK & TRAILER MARKET BVBA, employees, financial statistics.