BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Private companiesTextile Mill Products • BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Contactgegevens BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Brouwerijstraat 69,8530, België

Telefoon (phone): 056 21 37 71 056 21 37 71

Fax (fax): 056 22 71 21 056 22 71 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Products information BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08381439208
Ondernemingsnummer: 9616027832
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
(Get full report from official database of BE for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Addition kinds of activities for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization
80110523. Uroloog | Urologist

Werken bij BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

Zoek naar antwoorden van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Laat een reactie achter voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Leave a respond for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA op de google maps. Adres en contacten BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Location of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA on the google maps. Address and contacts of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: Cofisim SA | SENEC/SENERCOM | Crucifix Menuiserie | First Edit | ADVA BVBA

Other related companies as BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: Cofisim SA | SENEC/SENERCOM | Crucifix Menuiserie | First Edit | ADVA BVBA

BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381439208. Het bedrijf BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA bevindt zich op het adres: Brouwerijstraat 69,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, openstaande posities, locatie van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is a company, that was registered 1991 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, company assigned to the tax number BE08381439208. The company BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is located at the address: Brouwerijstraat 69,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA were not found.
The main activity of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is not available. You also can look at reviews of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, open positions, location of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, employees, financial statistics.