BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

Contactgegevens BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

Regio (region): WAREGEM, België

Adres (address): ANZEGEMSEWEG,8790, België

Telefoon (phone): 056 68 81 37 056 68 81 37

Fax (fax): 056 68 02 00 056 68 02 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
Products information BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08059539794
Ondernemingsnummer: 6635437011
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
(Get full report from official database of BE for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
Addition kinds of activities for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

226902. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
56419901. Kinderkleding | Children's wear

Werken bij BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV in sociale netwerken
Look for responds of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Laat een reactie achter voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Leave a respond for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV op de google maps. Adres en contacten BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
Location of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV on the google maps. Address and contacts of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: Janos BVBA | Denis | SERV SANTE SCOL UCCLE IMS ASBL | Comptoir Central d'Electricité SA | Yoga Instituut Rama Saenen

Other related companies as BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: Janos BVBA | Denis | SERV SANTE SCOL UCCLE IMS ASBL | Comptoir Central d'Electricité SA | Yoga Instituut Rama Saenen

BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio WAREGEM, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08059539794. Het bedrijf BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV bevindt zich op het adres: ANZEGEMSEWEG,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, openstaande posities, locatie van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is a company, that was registered 2000 in WAREGEM region, Belgium. Full name of company is BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, company assigned to the tax number BE08059539794. The company BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is located at the address: ANZEGEMSEWEG,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV were not found.
The main activity of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is not available. You also can look at reviews of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, open positions, location of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, WAREGEM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, WAREGEM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, employees, financial statistics.