AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV
Private companiesPersonal Services • AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV

Contactgegevens AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): d'Herbouvillekaai 100,2020, België

Telefoon (phone): 03 244 92 10 03 244 92 10

Fax (fax): 03 244 92 02 03 244 92 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV
Products information AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV

BTW identificatienummer (tax): BE07720062255
Ondernemingsnummer: 6379455566
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV
(Get full report from official database of BE for AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV
Addition kinds of activities for AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV

4131. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
28190603. hydrazine | Hydrazine
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment
59410602. Kampeeruitrusting | Camping equipment
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV in sociale netwerken
Look for responds of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. Laat een reactie achter voor AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. Leave a respond for AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV. AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV op de google maps. Adres en contacten AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV
Location of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV on the google maps. Address and contacts of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV

Andere gerelateerde bedrijven als come AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV: ALPHADIGIT | Elektro Schoonaert | Info Support NV | Viteux T | F Construct Company N.V.

Other related companies as AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV: ALPHADIGIT | Elektro Schoonaert | Info Support NV | Viteux T | F Construct Company N.V.

AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720062255. Het bedrijf AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV bevindt zich op het adres: d'Herbouvillekaai 100,2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, openstaande posities, locatie van AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV is a company, that was registered 2004 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, company assigned to the tax number BE07720062255. The company AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV is located at the address: d'Herbouvillekaai 100,2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV were not found.
The main activity of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV is not available. You also can look at reviews of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, open positions, location of AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVIA BELGIE-LUXEMBURG CV, employees, financial statistics.