Bervan BVBA

Contactgegevens Bervan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bervan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bervan BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Nieuwpoortsesteenweg 93,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 08 23 059 70 08 23

Fax (fax): 059 51 16 93 059 51 16 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bervan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bervan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bervan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bervan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bervan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bervan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bervan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bervan BVBA
Products information Bervan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08669555664
Ondernemingsnummer: 1801727294
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bervan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bervan BVBA
(Get full report from official database of BE for Bervan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bervan BVBA
Addition kinds of activities for Bervan BVBA

3262. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
28650312. difenylaminen | Diphenylamines
35489900. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
73490108. Service station schoonmaken en ontvetten | Service station cleaning and degreasing
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij Bervan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bervan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bervan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bervan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van Bervan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bervan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bervan BVBA. Laat een reactie achter voor Bervan BVBA. Bervan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bervan BVBA. Leave a respond for Bervan BVBA. Bervan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bervan BVBA op de google maps. Adres en contacten Bervan BVBA
Location of Bervan BVBA on the google maps. Address and contacts of Bervan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bervan BVBA Bervan BVBA: LEONBOUW BVBA | JANSSENS G | International Balloon Services NV | Gate Services | royal antique Collection

Other related companies as Bervan BVBA: LEONBOUW BVBA | JANSSENS G | International Balloon Services NV | Gate Services | royal antique Collection

Bervan BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Bervan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08669555664. Het bedrijf Bervan BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsesteenweg 93,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bervan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bervan BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bervan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bervan BVBA, openstaande posities, locatie van Bervan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bervan BVBA is a company, that was registered 2002 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Bervan BVBA, company assigned to the tax number BE08669555664. The company Bervan BVBA is located at the address: Nieuwpoortsesteenweg 93,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bervan BVBA were not found.
The main activity of Bervan BVBA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bervan BVBA is not available. You also can look at reviews of Bervan BVBA, open positions, location of Bervan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bervan BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bervan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bervan BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bervan BVBA, employees, financial statistics.