B & G SLEUTEL NV

Contactgegevens B & G SLEUTEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & G SLEUTEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & G SLEUTEL NV

Regio (region): Koksijde, België

Adres (address): Strandlaan 277,8670, België

Telefoon (phone): 058 51 23 36 058 51 23 36

Fax (fax): 058 52 05 22 058 52 05 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & G SLEUTEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & G SLEUTEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & G SLEUTEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & G SLEUTEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & G SLEUTEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & G SLEUTEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & G SLEUTEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & G SLEUTEL NV
Products information B & G SLEUTEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE04854003906
Ondernemingsnummer: 4837249755
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B & G SLEUTEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & G SLEUTEL NV
(Get full report from official database of BE for B & G SLEUTEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & G SLEUTEL NV
Addition kinds of activities for B & G SLEUTEL NV

201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
243100. Millwork | Millwork
621199. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
20649908. Granola en Muesli, bars en clusters | Granola and muesli, bars and clusters
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel

Werken bij B & G SLEUTEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & G SLEUTEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & G SLEUTEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & G SLEUTEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van B & G SLEUTEL NV in sociale netwerken
Look for responds of B & G SLEUTEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & G SLEUTEL NV. Laat een reactie achter voor B & G SLEUTEL NV. B & G SLEUTEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & G SLEUTEL NV. Leave a respond for B & G SLEUTEL NV. B & G SLEUTEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & G SLEUTEL NV op de google maps. Adres en contacten B & G SLEUTEL NV
Location of B & G SLEUTEL NV on the google maps. Address and contacts of B & G SLEUTEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B & G SLEUTEL NV B & G SLEUTEL NV: GILLOT DANIEL | Voyages Star SPRL | Infatech N.V. | Kadima Ltd. | Van Ransbeeck Gino

Other related companies as B & G SLEUTEL NV: GILLOT DANIEL | Voyages Star SPRL | Infatech N.V. | Kadima Ltd. | Van Ransbeeck Gino

B & G SLEUTEL NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Koksijde, België. De volledige naam van het bedrijf is B & G SLEUTEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04854003906. Het bedrijf B & G SLEUTEL NV bevindt zich op het adres: Strandlaan 277,8670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B & G SLEUTEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & G SLEUTEL NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & G SLEUTEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & G SLEUTEL NV, openstaande posities, locatie van B & G SLEUTEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & G SLEUTEL NV is a company, that was registered 2003 in Koksijde region, Belgium. Full name of company is B & G SLEUTEL NV, company assigned to the tax number BE04854003906. The company B & G SLEUTEL NV is located at the address: Strandlaan 277,8670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B & G SLEUTEL NV were not found.
The main activity of B & G SLEUTEL NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B & G SLEUTEL NV is not available. You also can look at reviews of B & G SLEUTEL NV, open positions, location of B & G SLEUTEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & G SLEUTEL NV, Koksijde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & G SLEUTEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & G SLEUTEL NV, Koksijde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & G SLEUTEL NV, employees, financial statistics.