ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

Contactgegevens ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

Regio (region): Charleroi (Dampremy), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 64,6020, België

Telefoon (phone): 071 33 45 00 071 33 45 00

Fax (fax): +32 (4) 224-89-57 +32 (4) 224-89-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARMTRONIC-SECURITY DOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARMTRONIC-SECURITY DOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
Products information ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

BTW identificatienummer (tax): BE07103179931
Ondernemingsnummer: 2433715820
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
(Get full report from official database of BE for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
Addition kinds of activities for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

3316. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
24110101. Hanteer bouten, hout: gekapt | Handle bolts, wood: hewn
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
51430103. Melk depot | Milk depot
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental

Werken bij ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR in sociale netwerken
Look for responds of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Laat een reactie achter voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. ALARMTRONIC-SECURITY DOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. Leave a respond for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR. ALARMTRONIC-SECURITY DOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARMTRONIC-SECURITY DOOR op de google maps. Adres en contacten ALARMTRONIC-SECURITY DOOR
Location of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR on the google maps. Address and contacts of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARMTRONIC-SECURITY DOOR ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: Gevers Erik | Sport Village | E.R.I.C. SPRL | DESWAENE B | De vormnatie bvba

Other related companies as ALARMTRONIC-SECURITY DOOR: Gevers Erik | Sport Village | E.R.I.C. SPRL | DESWAENE B | De vormnatie bvba

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Charleroi (Dampremy), België. De volledige naam van het bedrijf is ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07103179931. Het bedrijf ALARMTRONIC-SECURITY DOOR bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 64,6020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, openstaande posities, locatie van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is a company, that was registered 2013 in Charleroi (Dampremy) region, Belgium. Full name of company is ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, company assigned to the tax number BE07103179931. The company ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is located at the address: Chaussée de Bruxelles 64,6020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR were not found.
The main activity of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR is not available. You also can look at reviews of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, open positions, location of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, Charleroi (Dampremy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, Charleroi (Dampremy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARMTRONIC-SECURITY DOOR, employees, financial statistics.