IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

Contactgegevens IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Industriepark 27,3300, België

Telefoon (phone): 016 49 01 15 016 49 01 15

Fax (fax): 016 35 59 36 016 35 59 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
Products information IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE03813323974
Ondernemingsnummer: 4423889160
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
(Get full report from official database of BE for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
Addition kinds of activities for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

226202. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
801199. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
50780203. Soda fontein apparatuur, gekoeld | Soda fountain equipment, refrigerated
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN in sociale netwerken
Look for responds of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Laat een reactie achter voor IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. Leave a respond for IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN. IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN op de google maps. Adres en contacten IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN
Location of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN on the google maps. Address and contacts of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: Thermoco NV | Velghe M NV | ROGIERS ROLAND EN GEERT | CHECKPOINT X | R. Maes nv

Other related companies as IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN: Thermoco NV | Velghe M NV | ROGIERS ROLAND EN GEERT | CHECKPOINT X | R. Maes nv

IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03813323974. Het bedrijf IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN bevindt zich op het adres: Industriepark 27,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, openstaande posities, locatie van IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is a company, that was registered 2016 in Tienen region, Belgium. Full name of company is IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, company assigned to the tax number BE03813323974. The company IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is located at the address: Industriepark 27,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN were not found.
The main activity of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN is not available. You also can look at reviews of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, open positions, location of IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBT sa-INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, employees, financial statistics.