GOB ENTREPRISE SPRL

Contactgegevens GOB ENTREPRISE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOB ENTREPRISE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOB ENTREPRISE SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Elsense Steenweg 321,1050, België

Telefoon (phone): 02 648 35 19; 0495 11 25 43 02 648 35 19; 0495 11 25 43

Fax (fax): +32 (69) 981-44-81 +32 (69) 981-44-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOB ENTREPRISE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOB ENTREPRISE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOB ENTREPRISE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOB ENTREPRISE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOB ENTREPRISE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOB ENTREPRISE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOB ENTREPRISE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOB ENTREPRISE SPRL
Products information GOB ENTREPRISE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04504913330
Ondernemingsnummer: 1290039062
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GOB ENTREPRISE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOB ENTREPRISE SPRL
(Get full report from official database of BE for GOB ENTREPRISE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOB ENTREPRISE SPRL
Addition kinds of activities for GOB ENTREPRISE SPRL

20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
27520101. Offset printing | Offset printing
28419901. Reinigingsmiddelen, synthetische organische of anorganische alkalische | Detergents, synthetic organic or inorganic alkaline
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)

Werken bij GOB ENTREPRISE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOB ENTREPRISE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOB ENTREPRISE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOB ENTREPRISE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van GOB ENTREPRISE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GOB ENTREPRISE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOB ENTREPRISE SPRL. Laat een reactie achter voor GOB ENTREPRISE SPRL. GOB ENTREPRISE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOB ENTREPRISE SPRL. Leave a respond for GOB ENTREPRISE SPRL. GOB ENTREPRISE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOB ENTREPRISE SPRL op de google maps. Adres en contacten GOB ENTREPRISE SPRL
Location of GOB ENTREPRISE SPRL on the google maps. Address and contacts of GOB ENTREPRISE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GOB ENTREPRISE SPRL GOB ENTREPRISE SPRL: Piet Luys & Prts NV | SKICENTER | Strobbe Engineering NV | André O | Blindenzorg Licht en Liefde

Other related companies as GOB ENTREPRISE SPRL: Piet Luys & Prts NV | SKICENTER | Strobbe Engineering NV | André O | Blindenzorg Licht en Liefde

GOB ENTREPRISE SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is GOB ENTREPRISE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04504913330. Het bedrijf GOB ENTREPRISE SPRL bevindt zich op het adres: Elsense Steenweg 321,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GOB ENTREPRISE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOB ENTREPRISE SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOB ENTREPRISE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOB ENTREPRISE SPRL, openstaande posities, locatie van GOB ENTREPRISE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GOB ENTREPRISE SPRL is a company, that was registered 1988 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is GOB ENTREPRISE SPRL, company assigned to the tax number BE04504913330. The company GOB ENTREPRISE SPRL is located at the address: Elsense Steenweg 321,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GOB ENTREPRISE SPRL were not found.
The main activity of GOB ENTREPRISE SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GOB ENTREPRISE SPRL is not available. You also can look at reviews of GOB ENTREPRISE SPRL, open positions, location of GOB ENTREPRISE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOB ENTREPRISE SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOB ENTREPRISE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOB ENTREPRISE SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOB ENTREPRISE SPRL, employees, financial statistics.