Tr'Ax SA

Contactgegevens Tr'Ax SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tr'Ax SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tr'Ax SA

Regio (region): Aubange (Athus), België

Adres (address): Rue du Terminal 5,6791, België

Telefoon (phone): 063 38 83 16 063 38 83 16

Fax (fax): 063 37 16 91 063 37 16 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tr'Ax SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tr'Ax SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tr'Ax SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tr'Ax SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tr'Ax SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tr'Ax SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tr'Ax SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tr'Ax SA
Products information Tr'Ax SA

BTW identificatienummer (tax): BE07419586181
Ondernemingsnummer: 7390747070
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Tr'Ax SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tr'Ax SA
(Get full report from official database of BE for Tr'Ax SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tr'Ax SA
Addition kinds of activities for Tr'Ax SA

751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
20979900. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij Tr'Ax SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tr'Ax SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tr'Ax SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tr'Ax SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

 • Logistiek medewerker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

 • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

 • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

 • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

 • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Studentenjob

  Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

 • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: DENK IP

  Type: Vaste Job

  Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

 • Logopedist (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

 • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Flexijob

  Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van Tr'Ax SA in sociale netwerken
Look for responds of Tr'Ax SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tr'Ax SA. Laat een reactie achter voor Tr'Ax SA. Tr'Ax SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tr'Ax SA. Leave a respond for Tr'Ax SA. Tr'Ax SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tr'Ax SA op de google maps. Adres en contacten Tr'Ax SA
Location of Tr'Ax SA on the google maps. Address and contacts of Tr'Ax SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tr'Ax SA Tr'Ax SA: ANTIQUITES LEGROS | Europa-Hotel BVBA | Werkwijzer Zuid | Kingspan N.V | Le Fouet DArgent asbl

Other related companies as Tr'Ax SA: ANTIQUITES LEGROS | Europa-Hotel BVBA | Werkwijzer Zuid | Kingspan N.V | Le Fouet DArgent asbl

Tr'Ax SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Aubange (Athus), België. De volledige naam van het bedrijf is Tr'Ax SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07419586181. Het bedrijf Tr'Ax SA bevindt zich op het adres: Rue du Terminal 5,6791. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Tr'Ax SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tr'Ax SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tr'Ax SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tr'Ax SA, openstaande posities, locatie van Tr'Ax SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tr'Ax SA is a company, that was registered 2013 in Aubange (Athus) region, Belgium. Full name of company is Tr'Ax SA, company assigned to the tax number BE07419586181. The company Tr'Ax SA is located at the address: Rue du Terminal 5,6791. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Tr'Ax SA were not found.
The main activity of Tr'Ax SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tr'Ax SA is not available. You also can look at reviews of Tr'Ax SA, open positions, location of Tr'Ax SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tr'Ax SA, Aubange (Athus): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tr'Ax SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tr'Ax SA, Aubange (Athus): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tr'Ax SA, employees, financial statistics.