Amiral Clean Belgium SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Amiral Clean Belgium SA
Private companiesReal Estate • Amiral Clean Belgium SA

Contactgegevens Amiral Clean Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amiral Clean Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amiral Clean Belgium SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Puccinistraat 66,1070, België

Telefoon (phone): 02 521 40 79 02 521 40 79

Fax (fax): 02 521 43 45 02 521 43 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amiral Clean Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amiral Clean Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amiral Clean Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amiral Clean Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amiral Clean Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amiral Clean Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amiral Clean Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amiral Clean Belgium SA
Products information Amiral Clean Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE08088378906
Ondernemingsnummer: 7509124755
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 888,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Amiral Clean Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amiral Clean Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Amiral Clean Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amiral Clean Belgium SA
Addition kinds of activities for Amiral Clean Belgium SA

24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
38429916. stofmaskers | Respirators
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters

Werken bij Amiral Clean Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amiral Clean Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amiral Clean Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amiral Clean Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

Zoek naar antwoorden van Amiral Clean Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Amiral Clean Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amiral Clean Belgium SA. Laat een reactie achter voor Amiral Clean Belgium SA. Amiral Clean Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amiral Clean Belgium SA. Leave a respond for Amiral Clean Belgium SA. Amiral Clean Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amiral Clean Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Amiral Clean Belgium SA
Location of Amiral Clean Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Amiral Clean Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Amiral Clean Belgium SA Amiral Clean Belgium SA: GARAGE DELHEZ SA | CVB RECYCLING SA | CHARLIER L & B SA | Si-Lab | Thielen,Evert

Other related companies as Amiral Clean Belgium SA: GARAGE DELHEZ SA | CVB RECYCLING SA | CHARLIER L & B SA | Si-Lab | Thielen,Evert

Amiral Clean Belgium SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Amiral Clean Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08088378906. Het bedrijf Amiral Clean Belgium SA bevindt zich op het adres: Puccinistraat 66,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 888,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Amiral Clean Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amiral Clean Belgium SA is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amiral Clean Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amiral Clean Belgium SA, openstaande posities, locatie van Amiral Clean Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amiral Clean Belgium SA is a company, that was registered 1988 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Amiral Clean Belgium SA, company assigned to the tax number BE08088378906. The company Amiral Clean Belgium SA is located at the address: Puccinistraat 66,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 888,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Amiral Clean Belgium SA were not found.
The main activity of Amiral Clean Belgium SA is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Amiral Clean Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Amiral Clean Belgium SA, open positions, location of Amiral Clean Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amiral Clean Belgium SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amiral Clean Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amiral Clean Belgium SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amiral Clean Belgium SA, employees, financial statistics.