VALCKE BOWLING SERVICE BVBA

Contactgegevens VALCKE BOWLING SERVICE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALCKE BOWLING SERVICE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALCKE BOWLING SERVICE BVBA

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Menenstraat 423,8560, België

Telefoon (phone): 056 43 85 55 056 43 85 55

Fax (fax): 056 43 85 60 056 43 85 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALCKE BOWLING SERVICE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALCKE BOWLING SERVICE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALCKE BOWLING SERVICE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALCKE BOWLING SERVICE BVBA
Products information VALCKE BOWLING SERVICE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06587921142
Ondernemingsnummer: 2423828125
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 764,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VALCKE BOWLING SERVICE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALCKE BOWLING SERVICE BVBA
(Get full report from official database of BE for VALCKE BOWLING SERVICE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALCKE BOWLING SERVICE BVBA
Addition kinds of activities for VALCKE BOWLING SERVICE BVBA

26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
34420100. Venster- en deurkaders | Window and door frames
36240000. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
39999929. Potpourri | Potpourri
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government
95120401. Land-, minerale- en natuurbescherming, federale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, federal government

Werken bij VALCKE BOWLING SERVICE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALCKE BOWLING SERVICE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van VALCKE BOWLING SERVICE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. Laat een reactie achter voor VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. VALCKE BOWLING SERVICE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. Leave a respond for VALCKE BOWLING SERVICE BVBA. VALCKE BOWLING SERVICE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALCKE BOWLING SERVICE BVBA op de google maps. Adres en contacten VALCKE BOWLING SERVICE BVBA
Location of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA on the google maps. Address and contacts of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VALCKE BOWLING SERVICE BVBA VALCKE BOWLING SERVICE BVBA: TTB Demoitié | Decoutere Profielen N.V. | Pieters Visbedrijf N.V. | Low | SAELENS,JURRIEN

Other related companies as VALCKE BOWLING SERVICE BVBA: TTB Demoitié | Decoutere Profielen N.V. | Pieters Visbedrijf N.V. | Low | SAELENS,JURRIEN

VALCKE BOWLING SERVICE BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587921142. Het bedrijf VALCKE BOWLING SERVICE BVBA bevindt zich op het adres: Menenstraat 423,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 764,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VALCKE BOWLING SERVICE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VALCKE BOWLING SERVICE BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALCKE BOWLING SERVICE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, openstaande posities, locatie van VALCKE BOWLING SERVICE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VALCKE BOWLING SERVICE BVBA is a company, that was registered 1994 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, company assigned to the tax number BE06587921142. The company VALCKE BOWLING SERVICE BVBA is located at the address: Menenstraat 423,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 764,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VALCKE BOWLING SERVICE BVBA were not found.
The main activity of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA is not available. You also can look at reviews of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, open positions, location of VALCKE BOWLING SERVICE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALCKE BOWLING SERVICE BVBA, employees, financial statistics.