Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Contactgegevens Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Regio (region): Laarne (Kalken), België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 60-62,9270, België

Telefoon (phone): 09 367 92 12 09 367 92 12

Fax (fax): 09 367 90 75 09 367 90 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Products information Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

BTW identificatienummer (tax): BE06732391357
Ondernemingsnummer: 5343444824
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
(Get full report from official database of BE for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Addition kinds of activities for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
23890303. Theatrale kostuums | Theatrical costumes
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
31610105. Garderobezakken (bagage) | Wardrobe bags (luggage)
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
50880103. Marine levert | Marine supplies
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV in sociale netwerken
Look for responds of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Laat een reactie achter voor Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Leave a respond for Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV. Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV op de google maps. Adres en contacten Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV
Location of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV on the google maps. Address and contacts of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: Bolle & Douxchamps | Bureau Nivelles SGS ASBL | H.T. Resources SA | Centre de Perfectionnement des Soudeurs | Neon Royal B.V.B.A.

Other related companies as Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV: Bolle & Douxchamps | Bureau Nivelles SGS ASBL | H.T. Resources SA | Centre de Perfectionnement des Soudeurs | Neon Royal B.V.B.A.

Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Laarne (Kalken), België. De volledige naam van het bedrijf is Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06732391357. Het bedrijf Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 60-62,9270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, openstaande posities, locatie van Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is a company, that was registered 1999 in Laarne (Kalken) region, Belgium. Full name of company is Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, company assigned to the tax number BE06732391357. The company Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is located at the address: Dendermondsesteenweg 60-62,9270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV were not found.
The main activity of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV is not available. You also can look at reviews of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, open positions, location of Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, Laarne (Kalken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, Laarne (Kalken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ri.Pa. Belgium Tegelimport NV, employees, financial statistics.