LABORATOIRES FAMA SA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • LABORATOIRES FAMA SA

Contactgegevens LABORATOIRES FAMA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRES FAMA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRES FAMA SA

Regio (region): Ans (Alleur), België

Adres (address): Rue de Bolsée 2,4432, België

Telefoon (phone): 04 246 31 33 04 246 31 33

Fax (fax): 04 246 31 37 04 246 31 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRES FAMA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRES FAMA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRES FAMA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRES FAMA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRES FAMA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRES FAMA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRES FAMA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRES FAMA SA
Products information LABORATOIRES FAMA SA

BTW identificatienummer (tax): BE06021575927
Ondernemingsnummer: 1894836425
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LABORATOIRES FAMA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRES FAMA SA
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRES FAMA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRES FAMA SA
Addition kinds of activities for LABORATOIRES FAMA SA

232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
31720104. portefeuilles | Wallets
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
78290101. Theatrale boekingsbureau, film | Theatrical booking agency, motion picture
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij LABORATOIRES FAMA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRES FAMA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRES FAMA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRES FAMA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRES FAMA SA in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRES FAMA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRES FAMA SA. Laat een reactie achter voor LABORATOIRES FAMA SA. LABORATOIRES FAMA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRES FAMA SA. Leave a respond for LABORATOIRES FAMA SA. LABORATOIRES FAMA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRES FAMA SA op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRES FAMA SA
Location of LABORATOIRES FAMA SA on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRES FAMA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRES FAMA SA LABORATOIRES FAMA SA: A.S.E.I. | Anseeuw Brandstoffen NV | Kannegieter Electronica | Vandenberge P | Tradutask

Other related companies as LABORATOIRES FAMA SA: A.S.E.I. | Anseeuw Brandstoffen NV | Kannegieter Electronica | Vandenberge P | Tradutask

LABORATOIRES FAMA SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Ans (Alleur), België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRES FAMA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06021575927. Het bedrijf LABORATOIRES FAMA SA bevindt zich op het adres: Rue de Bolsée 2,4432. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LABORATOIRES FAMA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRES FAMA SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRES FAMA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRES FAMA SA, openstaande posities, locatie van LABORATOIRES FAMA SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LABORATOIRES FAMA SA is a company, that was registered 1990 in Ans (Alleur) region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRES FAMA SA, company assigned to the tax number BE06021575927. The company LABORATOIRES FAMA SA is located at the address: Rue de Bolsée 2,4432. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LABORATOIRES FAMA SA were not found.
The main activity of LABORATOIRES FAMA SA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRES FAMA SA is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRES FAMA SA, open positions, location of LABORATOIRES FAMA SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRES FAMA SA, Ans (Alleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRES FAMA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRES FAMA SA, Ans (Alleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRES FAMA SA, employees, financial statistics.