SPLENDEUR DU FER SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SPLENDEUR DU FER SPRL
Private companiesRailroad Transportation • SPLENDEUR DU FER SPRL

Contactgegevens SPLENDEUR DU FER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPLENDEUR DU FER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPLENDEUR DU FER SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Neerveldstraat 51,1200, België

Telefoon (phone): 02 771 57 21 02 771 57 21

Fax (fax): +32 (19) 380-18-20 +32 (19) 380-18-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPLENDEUR DU FER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPLENDEUR DU FER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPLENDEUR DU FER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPLENDEUR DU FER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPLENDEUR DU FER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPLENDEUR DU FER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPLENDEUR DU FER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPLENDEUR DU FER SPRL
Products information SPLENDEUR DU FER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01462249755
Ondernemingsnummer: 4340393066
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SPLENDEUR DU FER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPLENDEUR DU FER SPRL
(Get full report from official database of BE for SPLENDEUR DU FER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPLENDEUR DU FER SPRL
Addition kinds of activities for SPLENDEUR DU FER SPRL

02140103. Zuivelproductie | Mohair production
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
51990103. Kunstenaars materialen | Artists' materials
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance

Werken bij SPLENDEUR DU FER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPLENDEUR DU FER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPLENDEUR DU FER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPLENDEUR DU FER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van SPLENDEUR DU FER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SPLENDEUR DU FER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPLENDEUR DU FER SPRL. Laat een reactie achter voor SPLENDEUR DU FER SPRL. SPLENDEUR DU FER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPLENDEUR DU FER SPRL. Leave a respond for SPLENDEUR DU FER SPRL. SPLENDEUR DU FER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPLENDEUR DU FER SPRL op de google maps. Adres en contacten SPLENDEUR DU FER SPRL
Location of SPLENDEUR DU FER SPRL on the google maps. Address and contacts of SPLENDEUR DU FER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SPLENDEUR DU FER SPRL SPLENDEUR DU FER SPRL: All-Wood Trading NV | Gamepoint | Bureau Service Ed Roger SA | Lambrecks Gebr NV | Drukkerij Moderna N.V.

Other related companies as SPLENDEUR DU FER SPRL: All-Wood Trading NV | Gamepoint | Bureau Service Ed Roger SA | Lambrecks Gebr NV | Drukkerij Moderna N.V.

SPLENDEUR DU FER SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is SPLENDEUR DU FER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01462249755. Het bedrijf SPLENDEUR DU FER SPRL bevindt zich op het adres: Neerveldstraat 51,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SPLENDEUR DU FER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPLENDEUR DU FER SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPLENDEUR DU FER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPLENDEUR DU FER SPRL, openstaande posities, locatie van SPLENDEUR DU FER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPLENDEUR DU FER SPRL is a company, that was registered 2001 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is SPLENDEUR DU FER SPRL, company assigned to the tax number BE01462249755. The company SPLENDEUR DU FER SPRL is located at the address: Neerveldstraat 51,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SPLENDEUR DU FER SPRL were not found.
The main activity of SPLENDEUR DU FER SPRL is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPLENDEUR DU FER SPRL is not available. You also can look at reviews of SPLENDEUR DU FER SPRL, open positions, location of SPLENDEUR DU FER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPLENDEUR DU FER SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPLENDEUR DU FER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPLENDEUR DU FER SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPLENDEUR DU FER SPRL, employees, financial statistics.