Technimaint SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Technimaint SA
Private companiesReal Estate • Technimaint SA

Contactgegevens Technimaint SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technimaint SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technimaint SA

Regio (region): Liège 1 (Wandre), België

Adres (address): Avenue de l'Indépendance 63,4020, België

Telefoon (phone): 04 370 04 86 04 370 04 86

Fax (fax): 04 370 05 13 04 370 05 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technimaint SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technimaint SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technimaint SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technimaint SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technimaint SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technimaint SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technimaint SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technimaint SA
Products information Technimaint SA

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Technimaint SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technimaint SA
(Get full report from official database of BE for Technimaint SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technimaint SA
Addition kinds of activities for Technimaint SA

239601. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
35410400. draaibanken | Lathes
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
50910705. zeilplanken | Sailboards

Werken bij Technimaint SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technimaint SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technimaint SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technimaint SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

 • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

 • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever C# (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: Select HR Brugge

  Type: Vaste Job

  Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

 • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

  Type: Vaste Job

  A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Technimaint SA in sociale netwerken
Look for responds of Technimaint SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technimaint SA. Laat een reactie achter voor Technimaint SA. Technimaint SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technimaint SA. Leave a respond for Technimaint SA. Technimaint SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technimaint SA op de google maps. Adres en contacten Technimaint SA
Location of Technimaint SA on the google maps. Address and contacts of Technimaint SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Technimaint SA Technimaint SA: Scanning Sound | DE MAEYER WALTER | ITcom BVBA | PSINet Europe | ISPAHAN SPRLU

Other related companies as Technimaint SA: Scanning Sound | DE MAEYER WALTER | ITcom BVBA | PSINet Europe | ISPAHAN SPRLU

Technimaint SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Wandre), België. De volledige naam van het bedrijf is Technimaint SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf Technimaint SA bevindt zich op het adres: Avenue de l'Indépendance 63,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Technimaint SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Technimaint SA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technimaint SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technimaint SA, openstaande posities, locatie van Technimaint SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technimaint SA is a company, that was registered 2017 in Liège 1 (Wandre) region, Belgium. Full name of company is Technimaint SA, company assigned to the tax number BE08976898193. The company Technimaint SA is located at the address: Avenue de l'Indépendance 63,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Technimaint SA were not found.
The main activity of Technimaint SA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Technimaint SA is not available. You also can look at reviews of Technimaint SA, open positions, location of Technimaint SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technimaint SA, Liège 1 (Wandre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technimaint SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technimaint SA, Liège 1 (Wandre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technimaint SA, employees, financial statistics.