Bertrand Ets

Contactgegevens Bertrand Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bertrand Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bertrand Ets

Regio (region): Grâce-Hollogne (Velroux), België

Adres (address): Rue des Blancs Bastons 185,4460, België

Telefoon (phone): 04 250 53 69 04 250 53 69

Fax (fax): 04 250 53 69 04 250 53 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bertrand Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bertrand Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bertrand Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bertrand Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bertrand Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bertrand Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bertrand Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bertrand Ets
Products information Bertrand Ets

BTW identificatienummer (tax): BE09368286132
Ondernemingsnummer: 5998504638
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bertrand Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bertrand Ets
(Get full report from official database of BE for Bertrand Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bertrand Ets
Addition kinds of activities for Bertrand Ets

179400. Uitboren | Excavation work
335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
738909. Financiële diensten | Financial services
20630201. Vloeibare suiker, van suikerbietjes | Liquid sugar, from sugar beets
50720301. Power handtools | Power handtools
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec
72170102. Stoffering op klantgebouwen | Upholstery cleaning on customer premises
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design

Werken bij Bertrand Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bertrand Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bertrand Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bertrand Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Bertrand Ets in sociale netwerken
Look for responds of Bertrand Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bertrand Ets. Laat een reactie achter voor Bertrand Ets. Bertrand Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bertrand Ets. Leave a respond for Bertrand Ets. Bertrand Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bertrand Ets op de google maps. Adres en contacten Bertrand Ets
Location of Bertrand Ets on the google maps. Address and contacts of Bertrand Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Bertrand Ets Bertrand Ets: KAOS Films SPRL | Europrinting | Van Laecke N.V. | Masterjames, | NORSYS EUROPE

Other related companies as Bertrand Ets: KAOS Films SPRL | Europrinting | Van Laecke N.V. | Masterjames, | NORSYS EUROPE

Bertrand Ets is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Grâce-Hollogne (Velroux), België. De volledige naam van het bedrijf is Bertrand Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09368286132. Het bedrijf Bertrand Ets bevindt zich op het adres: Rue des Blancs Bastons 185,4460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bertrand Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bertrand Ets is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bertrand Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bertrand Ets, openstaande posities, locatie van Bertrand Ets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bertrand Ets is a company, that was registered 1997 in Grâce-Hollogne (Velroux) region, Belgium. Full name of company is Bertrand Ets, company assigned to the tax number BE09368286132. The company Bertrand Ets is located at the address: Rue des Blancs Bastons 185,4460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bertrand Ets were not found.
The main activity of Bertrand Ets is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bertrand Ets is not available. You also can look at reviews of Bertrand Ets, open positions, location of Bertrand Ets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bertrand Ets, Grâce-Hollogne (Velroux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bertrand Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bertrand Ets, Grâce-Hollogne (Velroux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bertrand Ets, employees, financial statistics.