Antoine Nijs Ferronnerie

Contactgegevens Antoine Nijs Ferronnerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antoine Nijs Ferronnerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antoine Nijs Ferronnerie

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Bemptlaan 41,1190, België

Telefoon (phone): 02 332 50 32; 0475 95 58 63 02 332 50 32; 0475 95 58 63

Fax (fax): 02 332 50 32 02 332 50 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antoine Nijs Ferronnerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antoine Nijs Ferronnerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antoine Nijs Ferronnerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antoine Nijs Ferronnerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antoine Nijs Ferronnerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antoine Nijs Ferronnerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antoine Nijs Ferronnerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antoine Nijs Ferronnerie
Products information Antoine Nijs Ferronnerie

BTW identificatienummer (tax): BE06905700683
Ondernemingsnummer: 9136749267
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Antoine Nijs Ferronnerie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antoine Nijs Ferronnerie
(Get full report from official database of BE for Antoine Nijs Ferronnerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antoine Nijs Ferronnerie
Addition kinds of activities for Antoine Nijs Ferronnerie

336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
28210402. Caseïne kunststoffen | Casein plastics
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy

Werken bij Antoine Nijs Ferronnerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antoine Nijs Ferronnerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antoine Nijs Ferronnerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antoine Nijs Ferronnerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Antoine Nijs Ferronnerie in sociale netwerken
Look for responds of Antoine Nijs Ferronnerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antoine Nijs Ferronnerie. Laat een reactie achter voor Antoine Nijs Ferronnerie. Antoine Nijs Ferronnerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antoine Nijs Ferronnerie. Leave a respond for Antoine Nijs Ferronnerie. Antoine Nijs Ferronnerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antoine Nijs Ferronnerie op de google maps. Adres en contacten Antoine Nijs Ferronnerie
Location of Antoine Nijs Ferronnerie on the google maps. Address and contacts of Antoine Nijs Ferronnerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Antoine Nijs Ferronnerie Antoine Nijs Ferronnerie: AUTO-ECOLE MODERNE SPRL | ID-Beton | Rasquain Benoit SPRL | Deguelde-Pagnoulle (Bureau) | CAPITALWORLD

Other related companies as Antoine Nijs Ferronnerie: AUTO-ECOLE MODERNE SPRL | ID-Beton | Rasquain Benoit SPRL | Deguelde-Pagnoulle (Bureau) | CAPITALWORLD

Antoine Nijs Ferronnerie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Antoine Nijs Ferronnerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06905700683. Het bedrijf Antoine Nijs Ferronnerie bevindt zich op het adres: Bemptlaan 41,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Antoine Nijs Ferronnerie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antoine Nijs Ferronnerie is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antoine Nijs Ferronnerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antoine Nijs Ferronnerie, openstaande posities, locatie van Antoine Nijs Ferronnerie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antoine Nijs Ferronnerie is a company, that was registered 1992 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Antoine Nijs Ferronnerie, company assigned to the tax number BE06905700683. The company Antoine Nijs Ferronnerie is located at the address: Bemptlaan 41,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Antoine Nijs Ferronnerie were not found.
The main activity of Antoine Nijs Ferronnerie is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Antoine Nijs Ferronnerie is not available. You also can look at reviews of Antoine Nijs Ferronnerie, open positions, location of Antoine Nijs Ferronnerie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antoine Nijs Ferronnerie, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antoine Nijs Ferronnerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antoine Nijs Ferronnerie, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antoine Nijs Ferronnerie, employees, financial statistics.