Vleugels J & Zonen BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Vleugels J & Zonen BVBA
Private companiesMetal Mining • Vleugels J & Zonen BVBA

Contactgegevens Vleugels J & Zonen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vleugels J & Zonen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vleugels J & Zonen BVBA

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): De Heuvels 24,2930, België

Telefoon (phone): 03 651 71 67; 03 651 92 96 03 651 71 67; 03 651 92 96

Fax (fax): 03 651 35 84 03 651 35 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vleugels J & Zonen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vleugels J & Zonen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vleugels J & Zonen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vleugels J & Zonen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vleugels J & Zonen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vleugels J & Zonen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vleugels J & Zonen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vleugels J & Zonen BVBA
Products information Vleugels J & Zonen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04745239257
Ondernemingsnummer: 2570770263
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vleugels J & Zonen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vleugels J & Zonen BVBA
(Get full report from official database of BE for Vleugels J & Zonen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vleugels J & Zonen BVBA
Addition kinds of activities for Vleugels J & Zonen BVBA

14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
22730000. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
23990202. Paardenspannen en rietgewassen, enz .: niet-leder | Horse harnesses and riding crops, etc.: non-leather
24340000. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
50510205. Betonversterkende staven | Concrete reinforcing bars
57190500. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens

Werken bij Vleugels J & Zonen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vleugels J & Zonen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vleugels J & Zonen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vleugels J & Zonen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

Zoek naar antwoorden van Vleugels J & Zonen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vleugels J & Zonen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vleugels J & Zonen BVBA. Laat een reactie achter voor Vleugels J & Zonen BVBA. Vleugels J & Zonen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vleugels J & Zonen BVBA. Leave a respond for Vleugels J & Zonen BVBA. Vleugels J & Zonen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vleugels J & Zonen BVBA op de google maps. Adres en contacten Vleugels J & Zonen BVBA
Location of Vleugels J & Zonen BVBA on the google maps. Address and contacts of Vleugels J & Zonen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vleugels J & Zonen BVBA Vleugels J & Zonen BVBA: DEPREZ Y SPRL | A.E.C. Kantelpoorten NV | Out--Fun.com Services | Van Hove nv | Aalter Casino Service Las Vegas

Other related companies as Vleugels J & Zonen BVBA: DEPREZ Y SPRL | A.E.C. Kantelpoorten NV | Out--Fun.com Services | Van Hove nv | Aalter Casino Service Las Vegas

Vleugels J & Zonen BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is Vleugels J & Zonen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04745239257. Het bedrijf Vleugels J & Zonen BVBA bevindt zich op het adres: De Heuvels 24,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vleugels J & Zonen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vleugels J & Zonen BVBA is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vleugels J & Zonen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vleugels J & Zonen BVBA, openstaande posities, locatie van Vleugels J & Zonen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vleugels J & Zonen BVBA is a company, that was registered 2009 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is Vleugels J & Zonen BVBA, company assigned to the tax number BE04745239257. The company Vleugels J & Zonen BVBA is located at the address: De Heuvels 24,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vleugels J & Zonen BVBA were not found.
The main activity of Vleugels J & Zonen BVBA is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vleugels J & Zonen BVBA is not available. You also can look at reviews of Vleugels J & Zonen BVBA, open positions, location of Vleugels J & Zonen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vleugels J & Zonen BVBA, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vleugels J & Zonen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vleugels J & Zonen BVBA, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vleugels J & Zonen BVBA, employees, financial statistics.