VERSNEL BVBA

Contactgegevens VERSNEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSNEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSNEL BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Ferdinand Verbieststraat 10,2030, België

Telefoon (phone): 03 541 65 10; 03 542 47 10; 0477 58 58 80 03 541 65 10; 03 542 47 10; 0477 58 58 80

Fax (fax): 03 542 47 13 03 542 47 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSNEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSNEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSNEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSNEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSNEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSNEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSNEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSNEL BVBA
Products information VERSNEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04696899414
Ondernemingsnummer: 5563446044
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VERSNEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSNEL BVBA
(Get full report from official database of BE for VERSNEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSNEL BVBA
Addition kinds of activities for VERSNEL BVBA

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
39991203. Identificatieplaten | Identification plates
50850700. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij VERSNEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSNEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSNEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSNEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van VERSNEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERSNEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSNEL BVBA. Laat een reactie achter voor VERSNEL BVBA. VERSNEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSNEL BVBA. Leave a respond for VERSNEL BVBA. VERSNEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSNEL BVBA op de google maps. Adres en contacten VERSNEL BVBA
Location of VERSNEL BVBA on the google maps. Address and contacts of VERSNEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSNEL BVBA VERSNEL BVBA: Servicompta SPRL | De Zilvermeeuw | IMMOLAND & CEVIMMO | Fabiola N.V. | individual

Other related companies as VERSNEL BVBA: Servicompta SPRL | De Zilvermeeuw | IMMOLAND & CEVIMMO | Fabiola N.V. | individual

VERSNEL BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSNEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696899414. Het bedrijf VERSNEL BVBA bevindt zich op het adres: Ferdinand Verbieststraat 10,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VERSNEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSNEL BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSNEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSNEL BVBA, openstaande posities, locatie van VERSNEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERSNEL BVBA is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is VERSNEL BVBA, company assigned to the tax number BE04696899414. The company VERSNEL BVBA is located at the address: Ferdinand Verbieststraat 10,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VERSNEL BVBA were not found.
The main activity of VERSNEL BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSNEL BVBA is not available. You also can look at reviews of VERSNEL BVBA, open positions, location of VERSNEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSNEL BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSNEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSNEL BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSNEL BVBA, employees, financial statistics.