ENTREPRISE COULISSE SPRL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ENTREPRISE COULISSE SPRL
Private companiesWater Transportation • ENTREPRISE COULISSE SPRL

Contactgegevens ENTREPRISE COULISSE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE COULISSE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE COULISSE SPRL

Regio (region): Morlanwelz (Carnières), België

Adres (address): Rue Royale 85,7141, België

Telefoon (phone): 064 44 67 69; 064 46 03 37 064 44 67 69; 064 46 03 37

Fax (fax): 064 46 03 38 064 46 03 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE COULISSE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE COULISSE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE COULISSE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE COULISSE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE COULISSE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE COULISSE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE COULISSE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE COULISSE SPRL
Products information ENTREPRISE COULISSE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01568817138
Ondernemingsnummer: 9197448730
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ENTREPRISE COULISSE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE COULISSE SPRL
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE COULISSE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE COULISSE SPRL
Addition kinds of activities for ENTREPRISE COULISSE SPRL

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
331205. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
20260207. Potkaas | Pot cheese
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
24260202. Blokken, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blocks, wood: bowling pins, handles, etc.
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
51390000. Schoeisel | Footwear

Werken bij ENTREPRISE COULISSE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE COULISSE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE COULISSE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE COULISSE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE COULISSE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE COULISSE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE COULISSE SPRL. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE COULISSE SPRL. ENTREPRISE COULISSE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE COULISSE SPRL. Leave a respond for ENTREPRISE COULISSE SPRL. ENTREPRISE COULISSE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE COULISSE SPRL op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE COULISSE SPRL
Location of ENTREPRISE COULISSE SPRL on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE COULISSE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE COULISSE SPRL ENTREPRISE COULISSE SPRL: Auto Center Cora | Elthyc BVBA | B T S LANGUAGE CENTER SPRL | Durieux A | Firefly

Other related companies as ENTREPRISE COULISSE SPRL: Auto Center Cora | Elthyc BVBA | B T S LANGUAGE CENTER SPRL | Durieux A | Firefly

ENTREPRISE COULISSE SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Morlanwelz (Carnières), België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE COULISSE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01568817138. Het bedrijf ENTREPRISE COULISSE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Royale 85,7141. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 191,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ENTREPRISE COULISSE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE COULISSE SPRL is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE COULISSE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE COULISSE SPRL, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE COULISSE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENTREPRISE COULISSE SPRL is a company, that was registered 1999 in Morlanwelz (Carnières) region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE COULISSE SPRL, company assigned to the tax number BE01568817138. The company ENTREPRISE COULISSE SPRL is located at the address: Rue Royale 85,7141. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 191,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ENTREPRISE COULISSE SPRL were not found.
The main activity of ENTREPRISE COULISSE SPRL is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE COULISSE SPRL is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE COULISSE SPRL, open positions, location of ENTREPRISE COULISSE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE COULISSE SPRL, Morlanwelz (Carnières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE COULISSE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE COULISSE SPRL, Morlanwelz (Carnières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE COULISSE SPRL, employees, financial statistics.