Pipenpoy

Contactgegevens Pipenpoy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pipenpoy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pipenpoy

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Molenstraat 58,2018, België

Telefoon (phone): 03 238 20 25 03 238 20 25

Fax (fax): +32 (2) 499-52-74 +32 (2) 499-52-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pipenpoy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pipenpoy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pipenpoy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pipenpoy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pipenpoy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pipenpoy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pipenpoy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pipenpoy
Products information Pipenpoy

BTW identificatienummer (tax): BE01833587646
Ondernemingsnummer: 7533020019
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pipenpoy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pipenpoy
(Get full report from official database of BE for Pipenpoy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pipenpoy
Addition kinds of activities for Pipenpoy

328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
32990405. Afbeeldingen, klein: gips, klei of papier mache | Images, small: gypsum, clay, or papier mache

Werken bij Pipenpoy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pipenpoy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pipenpoy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pipenpoy. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van Pipenpoy in sociale netwerken
Look for responds of Pipenpoy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pipenpoy. Laat een reactie achter voor Pipenpoy. Pipenpoy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pipenpoy. Leave a respond for Pipenpoy. Pipenpoy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pipenpoy op de google maps. Adres en contacten Pipenpoy
Location of Pipenpoy on the google maps. Address and contacts of Pipenpoy

Andere gerelateerde bedrijven als come Pipenpoy Pipenpoy: Mobile Technology BVBA | Lambert & Dauw NV | Wallace & Sanders NV | Rad | ENTRAIDE SERVICES ET CONSEILS, F.I.T.I.

Other related companies as Pipenpoy: Mobile Technology BVBA | Lambert & Dauw NV | Wallace & Sanders NV | Rad | ENTRAIDE SERVICES ET CONSEILS, F.I.T.I.

Pipenpoy is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Pipenpoy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01833587646. Het bedrijf Pipenpoy bevindt zich op het adres: Molenstraat 58,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pipenpoy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pipenpoy is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pipenpoy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pipenpoy, openstaande posities, locatie van Pipenpoy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pipenpoy is a company, that was registered 2014 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Pipenpoy, company assigned to the tax number BE01833587646. The company Pipenpoy is located at the address: Molenstraat 58,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pipenpoy were not found.
The main activity of Pipenpoy is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pipenpoy is not available. You also can look at reviews of Pipenpoy, open positions, location of Pipenpoy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pipenpoy, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pipenpoy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pipenpoy, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pipenpoy, employees, financial statistics.